Κρήτη

Ηράκλειο

Αγιασμός για τη "Χαραυγή" στις Αρχάνες

fb_img_1538249042239.jpg

Παρουσία του δημάρχου Αρχανών Αστερουσίων κ. Κοκοσάλη Εμμ, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επιτροπάκη Γεωργίου, της αντιδημάρχου Φωτοπούλου Χαράς, του Προέδρου της Τ. Κ. Άνω Αρχανώνδημοτικών και τοπικων συμβούλων και πλήθους φορέων και κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς των δραστηριοτήτων για τον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό και εκδρομικό σύλλογο "Η ΧΑΡΑΥΓΗ" , ο οποίος τελέστηκε στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου  το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις Αρχάνες.
 

 

Ακολούθησε ξενάγηση στην ανανεωμένη αίθουσα χορού και δραστηριοτήτων όπως και στο βεστιάριο του Συλλόγου από τον Πρόεδρο κ. Τζενάκη Εμμ και τα μέλη του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων κ. Επιτροπάκης δήλωσε "ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων στηρίζει και υποστηρίζει τις δράσεις των πολιτιστικών συλλογών σε όλες τις δημοτικές ενότητες και είναι χαρά και τιμή για εμάς να συνεργάζομαστε με ανθρώπους που έχουν διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο." 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προσαγωγές αντιεξουσιαστών - Απετράπη η πορεία

ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο

Η πρωϊνή ένταση στο κέντρο του Ηρακλείου μεταξύ αστυνομίας και ομάδων αντιεξουσιαστών και άλλων συλλογικοτήτων, που επιχείρησαν να κάνουν πορεία για συμπαράσταση στον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Κουφοντίνα (εκτέλεσε εν ψυχρώ 11 άτομα και καταδικάστηκε 11 φορές σε ισόβια), είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή 5 ατόμων (μέχρι στιγμής) και ταυτόχρονα την ματαίωση της πορείας.

 

Στη συνέχεια, τα άτομα που ανήκουν σε συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, προσέφυγαν σε πάρκα και πλατείες περιμετρικά του κέντρου του Ηρακλείου και οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν για την διάλυσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η αστυνομία φέρεται αποφασισμένη να διαλύσει όλες τις εστίες του αντιεξουσιαστικού χώρου, που δρουν παραβατικά στο Ηράκλειο.

Ταυτόχρονα, μετά την σύλληψη 3 ατόμων που θεωρούνται υπεύθυνα για τους βανδαλισμούς στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η αστυνομία ταυτοποίησε και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση και αναμένεται η σύλληψή τους.

Ειδήσεις σήμερα 

"Τέλος καλό, όλα καλά" με τη φωτιά στη Βιάννο

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Κρήτη - κορωνοϊός: Ανησυχία από τα πολλά κρούσματα και τους θανάτους