Κόσμος

Πτήση επαναπατρισμού Αιγυπτίων πολιτών που βρίσκονται στην Ελλάδα

-egyptair

Πολίτες της που βρίσκονται στην Ελλάδα αναμένεται να επαναπατρίσει η Αίγυπτος, με μία ειδική πτήση που θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη.

Αυτό αναφέρει σήμερα η «Αλ Αχράμ», επισημαίνοντας ότι με το ίδιο αεροπλάνο θα επαναπατριστούν Αιγύπτιοι πολίτες που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και τη Βουδαπέστη και το Βελιγράδι.

Όσοι Αιγύπτιοι πολίτες επαναπατριστούν από την Ελλάδα, τη Σερβία και την Ουγγαρία, θα πρέπει πριν αναχωρήσουν να συμφωνήσουν γραπτώς να τεθούν σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες σε ξενοδοχείο της περιοχής Μάρσα Άλαμ, μία περιοχή που βρίσκεται κάπου 700 χιλιόμετρα νοτίως του Καΐρου, επωμιζόμενοι τόσο το κόστος του εισιτηρίου τους όσο και τα έξοδα παραμονής τους στο προεπιλεγόμενο ξενοδοχείο, γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η αιγυπτιακή εφημερίδα.

Gossip - LifeStyle

Ορέστης Τζιόβας: «Ήθελα να κολλήσω κορωνοϊό για να φτιάξω αντισώματα»

tziobas.jpg

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι NoT και αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοιϊό ενώ είχε κάνει ήδη την πρώτη δόση εμβολίου και χρειάστηκε να αναβάλουν την πρεμιέρα τους.

«2μισι σεζόν χάσαμε με την πανδημία. Μας είχε λείψει το θέατρο και τα χρήματα πάνω απ’ όλα. Έπαιρνα το επίδομα των 534 ευρώ. Ήταν μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση και επίλυση προσωπικών θεμάτων αλλά από την άλλη, νηστικό αρκούδι… Νόσησα από κορονοϊό, χάσαμε και την πρεμιέρα μας. Είχα κάνει την πρώτη δόση του AstraZeneca 15 μέρες πριν, η οποία βοήθησε όπως μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι παίξε γέλασε ο ιός. Ήθελα να κολλήσω, για να φτιάξω αντισώματα.

Φυσικά και είμαι υπέρ του εμβολιασμού. Αλλά είναι προσωπική μου άποψη. Δεν μπορώ να την επιβάλλω, αν μιλάμε για δημοκρατία. Αλλά από την άλλη, όταν η πλειοψηφία κινδυνεύει από ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, δεν πρέπει να τους πιέσουμε; Είναι μεγάλη κουβέντα…», είπε ο ήθοποιός.

Διαβάστε επίσης 

«Έφυγε» από τη ζωή ο σκηνοθέτης Λευτέρης Δανίκας