Κόσμος

Δακρυσμένος άνδρας ευχαριστεί τους γιατρούς που έσωσαν τη γυναίκα του

«Σας αγαπώ όλους» έγραψε σε χαρτόνι

Την εκτίμησή του προς το προσωπικό του νοσοκομείου στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ θέλησε να δείξει ένας άνδρας, αφού οι γιατροί προηγουμένως είχαν σώσει τη ζωή της γυναίκας του που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Η φωτογραφία με την αντίδραση του άνδρα έχει γίνει viral, όπως αναφέρει το Abc7news.

Η νοσηλεύτρια Allison Swendsen ανάρτησε το στιγμιότυπο την περασμένη Τετάρτη, με τον άνδρα να κρατάει ένα χαρτόνι έξω από το τζάμι του νοσοκομείου του Morristown.

Η ταμπέλα έγραφε: «Ευχαριστώ πολύ όλους στα Επείγοντα που έσωσαν τη ζωή της συζύγου μου, σας αγαπώ όλους».

Κόσμος

ΗΠΑ: Κι άλλος θάνατος, βρέθηκε πτώμα άνδρα με μώλωπες στη Μινεάπολη

ΗΠΑ - Επεισόδια

Τραγικές εικόνες, πρωτόγνωρες καταστάσεις, σκηνές που αποτυπώνουν το μέγεθος της κοινωνικής αναταραχής. Όλα αυτά στις ΗΠΑ, όπου το σκηνικό παραμένει έκρυθμο, ενώ τα επεισόδια μαίνονται σε δεκάδες πολιτείες. Πόλεμος με τους αστυνομικούς, φωτιές και οργή σημειώθηκαν και πάλι, το Σάββατο βράδυ.

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε κοντά σε καμμένο αυτοκίνητο το πρωί στη Μινεάπολη, όπου δολοφονήθηκε ο Αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα όχημα το οποίο φλεγόταν. Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα που βρισκόταν σε απόσταση μερικών μέτρων από το καμμένο αυτοκίνητο και το οποίο έφερε μώλωπες.

Η ταυτότητα του θύματος και η αιτία θανάτου του δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού, οι οποίοι έχουν σπεύσει επί τόπου, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού.