Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικός θάνατος 58χρονου: Λογομάχησαν, τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε

Image
ασθενοφόρο - Κύπρος
 clock 18:31 | 21/01/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του νέου θανατηφόρου στην Πάφο της Κύπρου  με θύμα τον 58χρονο Ιωάννη Πολυκάρπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος Βρετανός που φέρεται να είναι ο οδηγός του οχήματος που εγκατέλειψε αιμόφυρτο και αβοήθητο τον 58χρονο μοτοσικλετιστή στην άσφαλτο, εντοπίστηκε έξι ώρες μετά το δυστύχημα ενώ φαίνεται να προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του βάφοντας το χτυπημένο του αυτοκίνητο.

Ήταν γύρω στις 7:35 το πρωί σήμερα (21/1), όταν μέλη του ΤΑΕ Πάφου εντόπισαν τον 45χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του και ανακόπηκε. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε αυτό διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. 

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο έφερε κτυπήματα στο μπροστινό του μέρος και ήταν φρεσκοβαμμένο με σπρέι. 

Τόσο το αυτοκίνητο του 45χρονου όσο και η μοτοσικλέτα του 58χρονου αναμένεται να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών. 

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου συνελήφθη ξανά βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

Είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ θύματος και υπόπτου

Όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times, ενώπιον των αρχών υπάρχει μαρτυρία ότι λίγη ώρα πριν το δυστύχημα, θύμα και συλληφθείς, φέρονται να είχαν λογομαχία μεταξύ τους σε υποστατικό στην Πάφο, η οποία με την παρέμβαση θαμώνων, έληξε. 

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε ο ύποπτος φέρεται να ανέμενε το θύμα έξω από μπυραρία και όταν ο 58χρονος αναχώρησε με το μοτοποδήλατο, τον ακολούθησε και – πάντοτε σύμφωνα με τις μαρτυρίες – σκόπιμα συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο και τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ένεκα αυτών των συνθηκών, εναντίον του 45χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης για φόνο εκ προμελέτης βάση του οποίου και συνελήφθη, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Νικολάου είπε πως πριν το συμβάν, 58χρονος και 45χρονος είχαν μόνο λεκτική αντιπαράθεση στο χώρο της μπυραρίας και όχι σωματική, σύμφωνα με μαρτυρίες. Φαίνεται ωστόσο ότι οι δύο είχαν αντιπαράθεση και κατά το παρελθόν, συμπλήρωσε.

Μετά την σύλληψή του ο 45χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου και ανακρίνεται, ενώ υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολούθως γύρω στην 1.30 τα ξημερώματα σήμερα στη στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Ιωάννης Πολυκάρπου, 58 ετών κάτοικος Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή. Από τη σύγκρουση ο 58χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Κατά τη διερεύνηση της οδικής σύγκρουσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 45χρονου κάτοικου Πάφου, που τον φέρει να ήταν ο οδηγός του οχήματος που ενέχεται.

πηγή: cyprustimes.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νυχτερινή έφοδος από Διοικητή Νοσοκομείου με τις πιτζάμες για τους "κοπανατζήδες"

Εικόνες σοκ σε σχολείο: Χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές την συμμαθήτρια της στο κεφάλι

«Μarket pass»: Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ – Από 1η Φεβρουαρίου ανοίγει η πλατφόρμα, οι δικαιούχοι και τα ποσά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis