Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στο νοσοκομείο με μηνιγγίτιδα 30χρονη που γέννησε πριν 20 ημέρες
νοσοκομείο Βόλου
 clock 12:36 | 29/05/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε θάλαμο απομόνωσης της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου στον Βόλο νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα μια 30χρονη, λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό.

Η ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη το απόγευμα, εμφανίζοντας υψηλό πυρετό, έντονο πόνο στον αυχένα και σύγχυση.

Τα συμπτώματα κινητοποίησαν άμεσα τους γιατρούς για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων.

Βόλος: Σε απομόνωση η 30χρονη

Οι θεράποντες ιατροί την έχουν θέσει υπό στενή παρακολούθηση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα ξεκαθαρίσουν αν πρόκειται για βακτηριακή ή ιογενή μορφή της λοίμωξης.

Η 30χρονη παραμένει σε απομόνωση, με την ιατρική ομάδα να χαρακτηρίζει την περίπτωσή της ιδιαίτερη λόγω της πρόσφατης λοχείας και της αυξημένης ευαισθησίας του οργανισμού σε λοιμώξεις αυτή την περίοδο.

Η πορεία της υγείας της παρακολουθείται στενά, ενώ οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την εκτίμηση της κατάστασής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανελλήνιες 2026: Πρεμιέρα για τα ΓΕΛ με Νεοελληνική Γλώσσα – Μηδέν στο γραπτό για όσους έχουν κινητό στην αίθουσα

Κρήτη: Καταδικάστηκε για την επίθεση με κατσούνα στον συγχωριανό του

Κρήτη -Μεταναστευτικό: Ταυτοποίηση 610 μεταναστών μετά από 10 επιχειρήσεις διάσωσης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis