Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες 2023: «Έπιασε» την κορυφή η Άντα Μυλωνά με 19.640 μόρια

Image
άντα μυλωνά πανελλαδικές
 clock 10:48 | 30/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

«Σάρωσε» στις πανελλήνιες του 2023 η μαθήτρια του 2ου Γενικού Λυκείου Πύργου, Άντα Μυλωνά, με το χαμόγελο της επιτυχίας να είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Η μαθήτρια που έγραψε 20 σε Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά, και στην Έκθεση 18,2, συγκεντρώνοντας τελικά σε σύνολο 19.640 μόρια, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την επίδοσή της στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και για τα όνειρά της.

«Το βασικό ήταν ότι δεν είχα αφήσει κενά από τα προηγούμενα χρόνια. Πάντα αγαπούσα τις θετικές επιστήμες και διάβαζα συστηματικά από μικρή ηλικία. Το γεγονός ότι η μαμά μου είναι μαθηματικός, βοήθησε ιδιαίτερα», είπε.

Για την σχολή που θέλει να περάσει:

«Έχω κάποιες σχολές που καλύπτουν τα ενδιαφέροντά μου, αλλά θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Σκέφτομαι την Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο, το Μαθηματικό ή το Χημικό», αποκάλυψε η μαθήτρια.

Δεν είχα ιδιαίτερο άγχος μέσα στη χρονιά όσο την ώρα της εξέτασης. Είναι μια πολύ αγχωτική διαδικασία η τελική εξέταση αλλά το αντιμετώπισα. Έβρισκα και λίγο χρόνο να χαλαρώνω. Πάντα μου άρεσαν τα Μαθηματικά, η Φυσική και η Χημεία. Θέλω να ασχοληθώ με τις φυσικές επιστήμες, κυρίως με τα Μαθηματικά. Τώρα χαλάρωση μέχρι να δω που θα περάσω», ανέφερε κλείνοντας η Άντα Μυλωνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Τα δίδυμα αδέρφια που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ηράκλειο - Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ο αριστούχος Μάριος Σκραφνάκης με 18.825 μόρια!

Θλίψη για τον Κρητικό καθηγητή που "έφυγε" στα 51 του χρόνια

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis