Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας για 17χρονο νεκρό Ρομά: Ο πυροβολισμός ήταν εξ επαφής

Image
κουγιας
 clock 22:32 | 13/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Δηλώσεις για τον αστυνομικό που συνελήφθη για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία μετά από πυροβολισμό, έκανε ο Αλέξης Κούγιας, καθώς έχει αναλάβει την νομική υπεράσπιση του ειδικού φρουρού.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή «Live News», περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ανέλαβε την υπεράσπιση, ενώ ξεκαθάρισε πως ο αστυνομικός είναι ιδιαίτερα έμπειρος για να πυροβολούσε εξ επαφής.

«Δέχτηκα τηλέφωνο από τον πρόεδρο της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και μου είπαν πως έχουν ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. “Ένας συνάδελφος μας φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή ενός 17χρονου Ρομά. Θα θέλαμε να αναλάβετε την υπόθεση”. Τους είπα ναι, αλλά πως βρίσκομαι σε μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή (σ.σ. στην υπόθεση της Εύης Βατίδου)», είπε χαρακτηριστικά.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή, γιατί η προανάκριση ήταν ιδιαίτερα επιμελής και δείχνει την ακεραιότητα των αστυνομικών. Μέχρι και πριν από λίγες ώρες δεν είχε ολοκληρωθεί. Ο αστυνομικός δεν λέει τίποτα. Ο πυροβολισμός ήταν εξ επαφής. Αυτό είπαν σε εμένα και οι μάρτυρες και ο συνάδελφος μου κ.Γεωργούτσος από την Θήβα, με τον οποίο συνεργαζόμαστε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «δεν έχει κανένα λόγο κανένας αστυνομικός με τρία παιδιά και γυναίκα εκπαιδευτικό, διευθύντρια δημοτικού σχολείου να σκοτώσει εξ επαφής. Στην ΟΠΚΕ υπηρετεί, δεν είναι κανένας τυχαίος».

 

Διαβάστε επίσης 

Νεκρός 17χρονος - Αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του πατέρα του

Φρίκη με τα βίντεο κακοποίησης των δυο ΑμεΑ - Τα παρακολουθούσαν 22.000 συνδρομητές

Έγκλημα στην Κω: Τι λέει ο 60χρονος που φυλακίστηκε για έναν φόνο που δεν διέπραξε

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis