Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία - Μάνη: Το τελευταίο αντίο στη 44χρονη

Image
Δολοφονία - Μάνη
 clock 07:33 | 24/11/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Το τελευταίο αντίο, θα πουν σήμερα στις 10:00 το πρωί συγγενείς και φίλοι, στην άτυχη 44χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της το βράδυ της Κυριακής, στον Πύργο Διρού στην Ανατολική Μάνη.

Ο συνομήλικος σύζυγός της, τη σκότωσε με την κυνηγετική του καραμπίνα, μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους, η οποία κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κάλεσε την Αστυνομία, η οοπία φτάνοντας στο σπίτι που εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, συνέλαβε τον 44χρονο.

Το θύμα, μητέρα δύο παιδιών, θα κηδευτεί σήμερα στο νεκροταφείο του χωριού. Η οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς η άτυχη γυναίκα ποτέ της δεν είχε εκμυστηρευτεί τα προβλήματα και τον Γολγοθά που περνούσε στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Ο άντρας της, σύμφωνα με την αδερφή του θύματος ήταν ψυχικά άρρωστος και τη ζήλευε παθολογικά φτάνοντας στο σημείο να την πυροβολήσει εξ επαφής. Οι δυο τους ποτέ δεν είχαν δείξει στον κόσμο και στους συγγενείς τους ότι έχουν προβλήματα και το γεγονός αυτό συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

 

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στη Μάνη: Συγκλονίζει η αδερφή του θύματος- «Πέρναγε μαύρη ζωή, την χτυπούσε»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis