Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Μάνη: Τι όπλισε το χέρι του 44χρονου συζυγοκτόνου 

Image
αστυνομία έγκλημα δολοφονία
 clock 13:30 | 23/11/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λακωνικής Μάνης από το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Ένας 44χρονος, γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή, σκότωσε με καραμπίνα την επίσης 44χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους. Η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή έπειτα από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Η ζήλια και οι εντάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το ζευγάρι είχε πολύ συχνά εντάσεις και έντονους καβγάδες. Η ζήλια κυρίευε τον 44χρονο ο οποίος υποπτευόταν ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ένας τέτοιος καβγάς ήταν ο λόγος που τη μοιραία νύχτα ο δράστης βγήκε εκτός εαυτού. Θολωμένος από το συναίσθημα της ζήλιας, πήρε στα χέρια του την καραμπίνα και μέσα σε δευτερόλεπτα έβαλε τέλος στη ζωή της συζύγου του, αγνοώντας ακόμη και το ίδιο του το παιδί που βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

"Ο πατέρας μου σκότωσε τη μαμά μου. Ελάτε γρήγορα"

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά, μία 16χρονη κόρη και έναν 19χρονο γιο. Το κορίτσι είδε με τα μάτια του τον πατέρα να σκοτώνει τη μητέρα της και μάλιστα ήταν η ίδια που σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την αστυνομία. "Ελάτε γρήγορα, ο πατέρας μου σκότωσε τη μαμά μου" ήταν τα λόγια της στο τηλέφωνο.

Οι φόβοι της αστυνομίας

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση ωστόσο γνωρίζοντας πως ο δράστης βρισκόταν εκτός εαυτού, υπήρχε ο φόβος ο 44χρονος είτε να αυτοκτονήσει είτε να κάνει κακό στην κόρη του που βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Έτσι οι αστυνομικοί ενημέρωσαν έναν φίλο του 44χρονου ο οποίος μετέβη στον τόπο του εγκλήματος και υπό τις οδηγίες της αστυνομίας έπεισε τον δράση να παραδοθεί.

"Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα"

Ο 44χρονος εμφανίστηκε αρχικά ψυχρός. "Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα" ήταν η μόνη φράση που είπε στους αστυνομικούς. Σε κατάσταση σοκ είναι η 16χρονη που είδε μπροστά στα μάτια της τη μητέρα της να πέφτει νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι από τα χέρια του πατέρα της

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis