Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Μπελέρη: Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών πρότεινε ο εισαγγελέας στα Τίρανα

Image
μπελέρης
 clock 17:41 | 13/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών για τον Φρέντι Μπελέρη ήταν η ποινή που πρότεινε ο εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου στα Τίρανα. Ο εισαγγελέας έκρινε ένοχο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας για «ενεργή διαφθορά».

Επίσης, ένοχο έκρινε τον συνεργάτη του Φρέντι Μπελέρη, Παντελή Κοκαβέση, προτείνοντας ποινή ενός έτους, αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα λόγω των προβλημάτων υγείας.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας είπε πως η δίκη είναι πολιτική. «Με καταδικάζετε σε μια πολιτική φυλακή. Δεν με αφήνετε να ορκιστώ και να είμαι κοντά στον λαό της Χειμάρρας. Κάποιοι έχουν πλαστογραφήσει στοιχεία και με εμφανίζουν κατηγορούμενο» είπε ο κ. Μπελέρης.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Φρέντη Μπελέρη, μιλώντας στα ΜΜΕ, είπε πως «πρόκειται για έναν κακώς κατασκευασμένο αφήγημα για τον πελάτη μου. Όλα τα αιτήματά μας απορρίφθηκαν», χαρακτηρίζοντας την απόφαση Μπέλερη ως «πολιτική».

«Δεν έφεραν κανένα στοιχείο εκτός από τη μαρτυρία του Αρσέν Ράμα. Είναι ένας πολύ κακοφτιαγμένος μύθος. Είναι μια επαίσχυντη κατηγορία, μια αναμενόμενη απόφαση» τόνισε ο δικηγόρος του προφυλακισμένου δικηγόρου Χειμάρρας.

Το επόμενο επεισόδιο θα εκτυλιχθεί στις 22 Φεβρουαρίου με τις αγορεύσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Φρέντι Μπελέρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυλοπόταμος: Προφυλακίστηκε 22χρονος για την υπόθεση της ανήλικης

Ηράκλειο: Έρχονται νέοι κόμβοι σε ... δύσκολα σημεία

Κρήτη: Στην Εντατική 16χρονος μετά από τροχαίο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis