Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

5χρονο κοριτσάκι υπέστη κάταγμα κρανίου μετά από ατύχημα σε παιδική χαρά

Image
παιδικη χαρα
 clock 09:35 | 08/05/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα σοκαριστικό ατύχημα έγινε το Σάββατο (6.5.2023) σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία όταν 5χρονο κοριτσάκι σκόνταψε σε σίδερα που εξείχαν στο τσιμέντο και δεν είχαν καλυφθεί από κάποιον υπεύθυνο, με αποτέλεσμα το μικρό παιδί να υποστεί κάταγμα κρανίου, ενώ λίγο έλειψε να χάσει και το μάτι του.

Το μικρό κοριτσάκι που χτύπησε στη παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία, νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Image
παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία 

 

Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού, που μίλησε στο ilialive.gr, το παιδάκι έσκισε το πρόσωπό του ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στο χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο Καραμανδάνειο όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.

Image
παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία 

 

Θα κινηθούν νομικά κατά του Δήμου

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα η οικογένεια του παιδιού που χτύπησε στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας θέλει να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου, ώστε να μην χτυπήσουν κι άλλα παιδιά ή άνθρωποι στο σημείο.

Το ilialive.gr ανέφερε ότι παρά το ατύχημα η παιδική χαρά παραμένει ανοιχτή και το σημείο δεν έχει αποκλειστεί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας που ελήφθησαν χθες (7.5.2023) το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο περιστατικό βίας: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από «νταήδες», συνομήλικούς του

Πήγε το παιδί του στην παιδική χαρά και βρήκε μολότοφ κάτω από τσουλήθρα

Σοκαριστικό ατύχημα παιδιού μπροστά στα μάτια της μητέρας του (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis