Gossip - LifeStyle

Σπύρος Μπιμπίλας: «Για τη μετριότητά μου ως ηθοποιός απάντησε όλη η Ελλάδα»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας

Στο ΘΕΜΑ 14,6 μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την υπόθεση Λιγνάδη  καθώς στο υπόμνημά του τον χαρακτήρισε "μέτριο ηθοποιό".

«Για τη μετριότητά μου ως ηθοποιός, δεν απαντάω σε τέτοια, απάντησε όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία διαμάχη ειδικά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Επί 40 χρόνια δεν έτυχε να συναντηθούν οι δρόμοι μας, ούτε στο θέατρο ούτε στη ζωή, παρά μόνο όταν παίξαμε τα Στρουμφάκια το 1981 στην ΕΡΤ, που καθόμασταν στο ίδιο έδρανο μεταγλώττισης και εγώ έκανα τον Γκρινιάρη και εκείνος τον Μελένιο. Από τότε μέχρι σήμερα, ένα γεια σε πρεμιέρα και αυτό από μακριά. Μία φωτογραφία υπάρχει από την Επίδαυρο που πήγα να δω την παράσταση ως πρόεδρος του ΣΕΗ. Μπήκα ξανά στο Σωματείο των Ηθοποιών μόνο για να βοηθήσω τους ηθοποιούς να κάνουμε συλλογικές συμβάσεις και να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα έπεφτε πάνω μου ένα τέτοιο τεράστιο βουνό. Κάτι που λένε όλοι οι παλιοί ηθοποιοί είναι ότι και στα παλιά χρόνια γίνονταν ανάλογα ή περίεργα πράγματα που όμως κανείς ποτέ δεν μίλησε και έτσι, κάποιοι άνθρωποι που έκαναν πιθανόν και αξιόποινες πράξεις στο παρελθόν, πέρασαν στο απυρόβλητο της ιστορίας. Ο νεκρός που πιθανόν να έκανε περίεργα πράγματα να έχει μείνει ως ένα σούπερ όνομα και ο χρόνος να τα πήρε μαζί του όλα. Τώρα, επειδή ζούμε σε μια άλλη κοινωνία που ο κόσμος δεν ανέχεται πια τέτοιου είδους εξευτελισμούς από την κατάχρηση εξουσίας ή γοητείας. Οι άνθρωποι έχουν δεινοπαθήσει από ανθρώπους που εξασκούσαν πάνω τους τη γοητεία, τη μαγεία της γνώσης τους και την εξουσία που τους ήρθε είτε με το σταυρό στο χέρι ή κάποιοι άλλοι λόγω πολιτικών μέσων και πολιτικών συγκυριών», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης Τάσος Χαλκιάς: «Όταν υπάρχουν εγκλήματα δεν σου φταίνει οι μέτριοι ή οι κακοί συνάδελφοι»

Gossip - LifeStyle

Σπυροπούλου: Απαντά για το ταξίδι της στην Αίγυπτο που προκάλεσε σάλο

Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Eγώ και μίλησε μεταξύ άλλων και για το ταξίδι της στην Αίγυπτο που προκάλεσε αντιδράσεις.

Πριν από κάποιες μέρες κάνατε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δέχτηκες πολλά αρνητικά σχόλια.
Στο ταξίδι αυτό ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ και ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδια για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά μας. Δεν ήταν κανενός μας στόχος να προβάλλουμε κάτι προκλητικό. Δυστυχώς πήρε μια διάσταση που δεν μου άρεσε. Σίγουρα «δεν ζούμε στον κόσμο μας»… γιατί άκουσα πολλά επικριτικά σχόλια.

 

 

Σε στενοχωρεί που επικρίθηκες από μία μερίδα κόσμου από τη στιγμή που ταξίδεψες νομίμως;
Φυσικά και με στενοχωρεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος του οποίου το όνομα να γράφεται για αρνητικό λόγο και να συμβιβάζεται με αυτό. Ακόμα και 40 χρόνια να βρίσκεσαι στην τηλεόραση. Εγώ, στα δέκα χρόνια πλέον, δεν υπάρχει φορά που να διάβασα κάτι αρνητικό και να το προσπέρασα. Εννοείται έχω τις ευαισθησίες μου και φυσικά ενοχλούμαι, κυρίως επειδή υπάρχουν οι οικογένειές μας από πίσω.

Μετανιώνεις που έκανες αυτές τις αναρτήσεις;
Όχι γιατί δεν κάναμε κάτι παράνομο. Δεν θα απολογηθώ για την απόφασή μου, σίγουρα όμως με ενόχλησαν οι αντιδράσεις και η τοποθέτηση κάποιων συναδέλφων μου. Στην ζωή λένε ότι δεν πρέπει να παίρνεις μια απόφαση αλλά να ζεις και με αυτή. Εγώ στηρίζω τις αποφάσεις μου, αλλά όσο δυναμικός και να είσαι υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά των ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης Μαρινάκης - Καλπάκη: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας