Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Μύρωνας Στρατής: «Με τη Μαίρη αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε για πάντα»

stratis.jpg
 clock 00:00 | 16/07/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

O Μύρωνας Στρατής μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Hello για το πως διαχειρίστηκε τη περίοδο που έβλεπε το όνομά του συνέχεια στα περιοδικά όταν είχε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Ήταν παράξενο. Τον πρώτο καιρό που ακούστηκε το όνομά μου, ένιωθα περίεργα. Δεν είχα ποτέ τέτοια σχέση με τον Τύπο. Και ήταν ακόμη πιο έντονη η κατάσταση στο χωρισμό μας. Ήταν πολύ αμήχανο. Όταν ο κόσμος διαβάζει συνέχεια για ένα πρόσωπο, το νιώθει γνωστό του. Οπότε, μ’ αυτή την οικειότητα που προκλήθηκε από τα ΜΜΕ, μ’ έπιαναν άνθρωποι και μου έλεγαν τη γνώμη τους. Ένας χωρισμός είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολος και για τους δύο, φαντάσου να έχεις τους πάντες να σου λένε τη γνώμη τους, από το μανάβη μέχρι τον οδηγό ταξί. Όμως, ο κόσμος δεν το κάνει από κακία, αλλά γιατί το αισθάνεται. Στο μεταξύ, και εγώ και η Μαίρη είμαστε χαμηλών τόνων, δεν προκαλέσαμε ποτέ κάτι. Ήμασταν και είμαστε κανονικοί άνθρωποι».

Ενώ, ξεκαθάρισε πως με τη πρώην του διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις: Βεβαίως. Με τη Μαίρη αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε για πάντα. Επειδή χωρίσαμε ως ζευγάρι δεν σημαίνει ότι παύουμε να υπάρχουμε ως άνθρωποι».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis