Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Λιβάνης: "Τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Γιώργο Μαζωνάκη, κάποια πράγματα που μου είχε πει τα κρατάω σαν φυλαχτό"

δ
 clock 18:00 | 28/09/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε στην εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega και δεν έκρυψε την αγάπη που έτρεφε στο πρόσωπο του Γιώργου Μαζωνάκη, λέγοντας πως έχει κρατήσει σαν φυλαχτό κάποια από τα λόγια του.

«Είμαι "μουδιασμένος" λόγω της απώλειας του Γιώργου. Οι καλλιτέχνες είμαστε ένα σώμα. Ο Γιώργος ήταν ένα μεγάλο μέρος του σώματος των καλλιτεχνών και έχω επηρεαστεί πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά 

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Κάποια πράγματα που μου είχε πει, τα κρατάω σαν φυλαχτό. Είναι από τους 2-3 μεγάλους καλλιτέχνες που έχουμε στην Ελλάδα που μου έχουν πει σημαντικά πράγματα. Τεχνικά ζητήματα είναι. Μου είχε να βγάζω τραγούδια που μου αρέσουν εμένα πολύ και να μην με νοιάζει αν θα είμαι πρώτος ή δεύτερος. Με ξεάγχωσε από τη στιγμή που μου το είπε», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης 

Πέθανε η ηθοποιός Ελένη Προκοπίου σε ηλικία 87 ετών

Οικονομόπουλος: «Περνάω μια δύσκολη στιγμή, αλλά είμαι παρών και προσπαθώ»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis