Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
H Tζώρτζια Κεφαλά τραγούδησε Ελένη Βιτάλη από το βήμα της Βουλής
τζωρτζια
 clock 20:00 | 22/07/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά, ανέβηκε στο βήμα και τραγούδησε κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής, που αφορά στον πρώην υπουργό, Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Η Τζώρτζια Κεφαλά ερμήνευσε το ρεφρέν από το τραγούδι «Κιβωτός» της Ελένης Βιτάλη, παρομοιάζοντας τη συνεδρίαση με παράσταση που αναμένεται να ρίξει αυλαία.

“Στην δική μου δουλειά η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι το παν αλλιώς πας σπίτι σου. Αν δεν είσαι αληθινός δεν στέκεσαι πουθενά. Δεν συνομιλείς με το κοινό. Θα ήθελα λοιπόν να σας πω ότι δεν θα μπορούσε να είναι ο κάθε ένας μέσα στο τρένο. Η ελίτ δεν θα μπορούσε να είναι στο τρένο. Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές που είναι εξαρτήματα της μηχανής ήταν στο τρένο. Υπάρχει ένα ωραίο τραγούδι που τοπ λέει ο λαός μέσω της κυρίας Ελένης Βιτάλη και θα μου επιτρέψετε να σας το τραγουδήσω. Επειδή είναι παράσταση όλο αυτό και πέφτει η αυλαία θα μου επιτρέψετε να σας το τραγουδήσω” είπε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε επίσης

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου σε μια φωτογραφία που «μυρίζει» καλοκαίρι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis