Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Γαϊτάνος: "H Eurovision μοιάζει με ένα πολύχρωμο τσίρκο και έχει πολλά δαιμονικά στοιχεία"
γαιτανος
 clock 20:00 | 27/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για την Eurovision και επισήμανε πως υπάρχουν πολλά δαιμονικά στοιχεία στο σόου που δεν δίνουν το σωστό παράδειγμα

 «Θα προτιμούσα στην Eurovision να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν καταρχήν ταλέντο στη φωνή και όχι τόσο πολύ στο να κάνουν τσαλίμια και κόλπα. Υπάρχει μία τάση προς την εντύπωση και προς το θέαμα, και κάποιες φορές νομίζω ότι φτάνουμε σε σημεία λίγο γραφικά. Τείνει η Eurovision να ομοιάζει με ένα τσίρκο πολύχρωμο. Άλλο είναι να μιλάς και να κάνεις χαβαλέ και άλλο να έχεις ως στάση ζωής αυτό που λέμε μουσική και μελοποιημένος λόγος». 

Παράλληλα, έκανε λόγο για τα δαιμονικά στοιχεία που παρατηρεί πως γίνονται όλο και πιο έντονα στην Eurovision: «Βλέπω στην Eurovision αναισχυντία και βλέπω επίσης πολλά δαιμονικά στοιχεία και πολλά πράγματα που απαξιώνουν τον άνθρωπο. Ε, αυτό δεν είναι καλό παράδειγμα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis