Ελλάδα

Ξεσπά η μητέρα της Ανθής: Είναι ένας ψυχρός δολοφόνος (βίντεο)

ανθή

Κυνικό και ψυχρό δολοφόνο χαρακτηρίζει η μητέρα της 37χρονης Ανθής τον 40χρονο συζυγοκτόνο από την Κοζάνη, καθώς όπως λέει, δεν δίστασε να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι που λίγες ώρες νωρίτερα είχε σκοτώσει τη γυναίκα του.

Μάλιστα σε συνέντευξή της στο MEGA, αποκαλύπτει ότι ίσως  να μην ήταν ατύχημα το σπάσιμο του ποδιού της, για το οποίο τους είχε πει ότι έπεσε από την σκάλα.

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Με υποχρεωτικό μοριακό τεστ οι στρατεύσιμοι που θα καταταγούν το Νοέμβριο

στρατός

Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19, οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και 2021 Δ΄ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (Νοέμβριος 2021), υποβάλλονται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορονοϊού Covid-19, σαράντα οχτώ (48) έως εβδομήντα δύο (72) ώρες, πριν την ημερομηνία κατάταξής τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Στρατολογία.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [‘Αρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48) και άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110)], καταλήγει η ανακοίνωση.

EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυα και αγκαλιές από βουλευτές όλων των κομμάτων

Πέραμα: Επεισόδια σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

ESPA BANNER