Ελλάδα

Θρασύτατη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ (βίντεο)

οπαπ

Θρασύτατος ληστής «χτύπησε» αργά το απόγευμα της Τρίτης πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Πολύγωνο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ληστής απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε στο χέρι, χωρίς -ευτυχώς- να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια ο ληστής τράπηκε σε φυγή και ο ιδιοκτήτης τον κυνήγησε με μία μαγκούρα, ωστόσο οι φωνές ξεσήκωσαν τους κατοίκους της περιοχής, με αποτέλεσμα ο δράστης να φοβηθεί και να πετάξει τα χρήματα που είχε καταφέρει να αποσπάσει από το ταμείο.

 

 

 ειδησεις σημερα 

Παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ: Λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις

Κάλυμνος - κορωνοϊός: Συνολικά 12 νεκροί - SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο

Κορωνοϊός - Παιδικοί σταθμοί: Δεν ανοίγουν στις 10 Μαΐου

 

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Με υποχρεωτικό μοριακό τεστ οι στρατεύσιμοι που θα καταταγούν το Νοέμβριο

στρατός

Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19, οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και 2021 Δ΄ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (Νοέμβριος 2021), υποβάλλονται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορονοϊού Covid-19, σαράντα οχτώ (48) έως εβδομήντα δύο (72) ώρες, πριν την ημερομηνία κατάταξής τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Στρατολογία.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [‘Αρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48) και άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110)], καταλήγει η ανακοίνωση.

EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυα και αγκαλιές από βουλευτές όλων των κομμάτων

Πέραμα: Επεισόδια σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

ESPA BANNER