Πενηντατριάχρονος σκότωσε με μαχαίρι τη 44χρονη σύζυγό του στη Ροδόπη και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Το έγκλημα , σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνέβη το μεσημέρι στον οικισμό Διαλαμπή, όπου το ζευγάρι, με καταγωγή από την Αλβανία, διέμενε μαζί με τα τρία παιδιά του- δύο ενήλικα κι ένα 16χρονο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κόρη του ζευγαριού ήταν εκείνη που ενημέρωσε την Αστυνομία, με τις αρχές να μεταβαίνουν στο σπίτι και να εντοπίζουν τη γυναίκα νεκρή.
Μετά το περιστατικό, ο άνδρας φέρεται να κατανάλωσε πετρέλαιο, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Τον είχε καταγγείλει και στο Ηράκλειο
Ο άνδρας φαίνεται πως είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές πριν από 4 χρόνια, όταν η σύζυγός του τον είχε καταγγείλει στο Ηράκλειο για ενδοοικογενειακή απειλή. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος βρίσκονται σε εξέλιξη.
Διαβάστε επίσης
Πτώμα με στολή δύτη και βατραχοπέδιλα εντοπίστηκε στη θάλασσα ανοιχτά της Νάξου
Καιρός: Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες