Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός που πάρκαρε στη μέση του δρόμου στο Χαλάνδρι: «Δεν υπολόγισα το λεωφορείο» (βίντεο)

Χαλάνδρι παρκάρισμα
 clock 16:37 | 19/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο οδηγός που πάρκαρε στην μέση του δρόμου στο Χαλάνδρι, αφού μίλησε στο Mega και προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας πως σταμάτησε να πάρει λουλούδια στην κοπέλα του, σήμερα (19/12) εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων πως έκανε μια βλακεία, την οποία θα ήθελε να είχε αποφύγει αλλά ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή με την κοπέλα του και ξεχάστηκε εντελώς.

Ζήτησε ωστόσο συγγνώμη, ενώ είπε πως δεξιά κι αριστερά περνούσαν αυτοκίνητα και μηχανάκια αλλά δεν είχε «υπολογίσει» το λεωφορείο.

«Δεν το έκανα επίτηδες. Έκανα μια βλακεία, άνθρωπος είμαι, δυστυχώς κάνω βλακείες ακόμα. Μακάρι να μην έκανα. Άφησα την κοπέλα μου να πάει να πάρει δυο πράγματα στον πεζόδρομο, ακριβώς δίπλα. Της είπα ότι θα έκανα κύκλο και θα γυρίσω να την πάρω. Έτσι όπως έφευγα, είδα έναν με λουλούδια και τριαντάφυλλα και ένα από αυτά μου "έκατσε" πάρα πολύ ωραία και ήθελα να της κάνω μια έκπληξη. Δυστυχώς σταμάτησα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος.

«Στο βίντεο φαίνεται ότι έχω σταματήσει στην μέση του δρόμου, αλλά αυτό που δεν φαίνεται είναι ότι μπροστά μου υπήρχε άλλο αμάξι στην γωνία. Και είπα να το βάλω ακριβώς από πίσω με αλάρμ για ένα λεπτό. Δεξιά κι αριστερά περνούσαν και αυτοκίνητα και μηχανάκια, αλλά δεν υπολόγισα ότι μπορεί να περάσει λεωφορείο. Η ώρα που έλειψα ήταν η άλλη βλακεία μου.
Αρχικά σταμάτησα για μισό λεπτό να πάρω το λουλούδι να της το δώσω και να φύγω κατευθείαν. Αλλά της έδωσα το λουλούδι, της άρεσε τόσο και ζήσαμε μια στιγμή που σχεδόν έσβησαν όλα. Και λέω απλά θέλω να είμαι μαζί σου να κάνουμε μια βόλτα, δεν το ήθελα», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία στην Ανώπολη: Το σοκ στην κοινωνία, τα ερωτηματικά και το τελευταιο αντίο στην άτυχη Ράνια

ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε τροπολογία για την απασχόληση των πυροσβεστών 10 μήνες ετησίως και επαναπρόσληψη από το 2025

Ενοίκια: Τι πρέπει να γνωρίζουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές πριν υπογράψουν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis