Ο 48χρονος πρώην bodybuilder, Βασίλης Γρίβας είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά. Ο νεκρός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος σπείρας εκβιαστών και εκτελεστών συμβολαίων θανάτων.
Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί του 48χρονου ήταν μπροστά, τη στιγμή της εκτέλεσής του.

Οι δράστες «γάζωσαν» το αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον οδηγό ο οποίος φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, ενώ μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε τραυματίζοντας μία μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν το σκηνικό της εκτέλεσης ως εξής: Στις 8:15 ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα που κρατούσαν καλάσνικοφ έστησε καρτέρι έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο γιατί γνώριζαν ότι ο Γρίβας θα πήγαινε εκεί να αφήσει το παιδί του, καθώς στην περιοχή μένει η πρώην σύζυγός του. Αφού άφησε το παιδί και απομακρύνθηκε από την είσοδο του σχολείου οι τέσσερις ένοπλοι άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγο αργότερα καμμένο στην οδό Αγαμέμνονος, περίπου 600 μέτρα από το σημείο.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο. Είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος, ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς και προκλήθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας.




Αστυνομικές πηγές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη στυγερή εκτέλεση. Ο 50χρονος bodybuilder Βασίλης Γρίβας θεωρείτο ως ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα την περασμένη δεκαετία.
πηγή: enikos.gr