Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε: «Είμαι διαρκώς απειλούμενος», λέει ο δημοσιογράφος

περιπολικό
 clock 07:35 | 14/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι περίπου στις 3 τα ξημερώματα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε. Οι άγνωστοι τοποθέτησαν τα γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο δημοσιογράφος στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τρία γκαζάκια που είχαν τοποθετηθεί στο σημείο, έσκασαν τα δύο.

«Είμαι διαρκώς απειλούμενος», λέει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο δημοσιογράφος και περιέγραψε όσα συνέβησαν.

«Η πόρτα καταστράφηκε, η είσοδος, μαζί με τους τοίχους, έλιωσαν τα φώτα. Έχουμε ζημιά γιατί προκλήθηκε φωτιά. Έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή. Υπάρχει παραβίαση του οικογενειακού ασύλου. Τώρα πήγαμε σε εκρήξεις. Εμένα με ξύπνησε η σύζυγός μου. Μέχρι να αντιληφθώ τι συνέβη, άκουσα δύο εκρήξεις. Μετά άκουσα τις φωνές των γειτόνων. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με γκαζάκια. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Είμαι διαρκώς απειλούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Η Ελλάδα έχει βαθιά δημοκρατική αντίληψη. Δε μας πρέπει η τρομοκρατία. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - Φονικό: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου - Την Παρασκευή η απολογία του 45χρονου

Κρήτη: Ένοχος ο εργολάβος για τον ξυλοδαρμό του εργάτη που ζήτησε τα δεδουλευμένα του

Κρήτη: Βάπτισαν το μωρό πριν την κηδεία του 22χρονου - Βαρύ το κλίμα μετά το φονικό (Βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis