Ελλάδα

Ελληνοκινεζική συνεργασία στον τομέα της Δικαιοσύνης

kina-tsiaras_17_9_19_dyo.jpg

Η εμβάθυνση της συνεργασίας των δυο χωρών στον τομέα της Δικαιοσύνης ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού και υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και Δημήτρη Κράνη, αντίστοιχα με δεκαπενταμελή αντιπροσωπεία του Ανωτάτου Λαϊκού Δικαστηρίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας υπό τον πρόεδρό της Zhou Qiang.

Κατά την συνάντηση αυτή στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε εκτενώς «στον κρίσιμο ρόλο της Δικαιοσύνης, που αποτελεί βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας, όχι μόνο στην εξέλιξη μιας κοινωνίας αλλά και στην ανάπτυξη της οικονομίας».

Από την πλευρά του ο Zhou Qiang τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ότι «η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας θα συμβάλει στις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις αλλά και στις πολιτιστικές επαφές των δυο χωρών».

Τέλος, παρόντες στη συνάντηση ήταν, μεταξύ των άλλων, από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης ο γενικός γραμματέας Πάνος Αλεξανδρής και από την πλευρά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, η πρέσβης στην Ελλάδα Zhang Qiyue.

Ελλάδα

Η Ακολουθία της Αποδόσεως της εορτής του Πάσχα (Live)

Ανάσταση

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού τον Όρθρο και την Θεία λειτουργία της Αποδόσεως της εορτής του Πάσχα.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.