Ελλάδα

Έκανε πρόταση γάμου με «παρέλαση» τρακτέρ

Έκανε πρόταση γάμου με «παρέλαση» τρακτέρ.jpg

Έναν απίθανο και χαριτωμένο τρόπο βρήκε ένας αγρότης από την Πτολεμαΐδα για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, καθώς αποφάσισε να την πραγματοποιήσει με παρέλαση από τρακτέρ.

Η απίθανη αυτή πρόταση γάμου του αγρότη είχε σαν αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγη ώρα κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κάποιους δρόμους της πόλης, με τη χαριτωμένη αυτή κίνηση να περιλαμβάνει και στολισμό καθώς τα τρακτέρ είχαν καρδούλες και μπαλόνια.

Έκανε πρόταση γάμου με «παρέλαση» τρακτέρ
Έκανε πρόταση γάμου με «παρέλαση» τρακτέρ

Με τον κόσμο που βρισκόταν στο δρόμο να κοιτά έκπληκτος και να διερωτάται μήπως άρχισαν αγροτικές κινητοποιήσεις.

Λογικά ένεκα και των ημερών και του γιορτινού κλίματος, η κοπέλα θα εκτίμησε την «κινητοποίηση» και θα είπε το «ναι».

Πηγή: Kozanimedia.gr

Ελλάδα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκε το αίτημα Κασιδιάρη - Δεκτό του Λαγού

κασιδιάρης δίκη

Η δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε σήμερα με την αγόρευση της εισαγγελέως για το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη, για το οποίο και πρότεινε την απόρριψή του. Παράλληλα, πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα του Γιάννη Λαγού. 

Συγκεκριμένα, εισαγγελέας πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος του Ηλία Κασιδιάρη - και αποφάσισε το δικαστήριο - καθώς όπως είπε στο στάδιο αυτό το δικαστήριο δεν μπορεί να το εξετάσει. Η ακροαματική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, πρόκειται για αίτημα που αφορά στην ουσία και αρμόδιο να το εξετάσει ή το Δευτεροβάθμιο δικαστήριο ή, αν το επιθυμεί, ο ίδιος ο καταγγέλλων να τα καταθέσει στον εισαγγελέα. 

Την ίδια ώρα, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Ιωάννη Λαγού να αναγνωστούν τα δύο βουλεύματα που δείχνουν, όπως είπε η εισαγγελέας, ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. 

Αυτή την ώρα, το δικαστήριο έχει διακόψει για μία ώρα και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη χορήγηση ή μη της αναστολής στους καταδικασθέντες.