Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Εισέβαλε ως "μαινόμενος ταύρος" στο Ιερό Εκκλησίας γιατί τον ξύπνησαν οι καμπάνες
καμπάνες
 clock 17:38 | 10/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που διαδραματίστηκε το πρωί ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου Πνεύματος στην ιστορική εκκλησία της Παναγίας Δέσποινας Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του πανηγυρικού Όρθρου, ένας νεαρός άνδρας εισέβαλε μαινόμενος στην εκκλησία και κατευθυνόμενος προς το Ιερό έβριζε χυδαία τα Θεία.

Μάλιστα ο άνδρας περνώντας μέσα από την «Ωραία Πύλη» εισέβαλε και στο Ιερό του Ναού, αναζητώντας εκεί τον ιερέα. Ο άνδρας δεν σταμάτησε να βρίζει προκαλώντας σοκ στους λιγοστούς πιστούς που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην εκκλησία.

Χωρίς «ιερό και όσιο» ο εισβολέας συνέχισε να βρίζει φωνάζοντας γιατί τον είχαν ξυπνήσει οι πρωινές καμπάνες της Εκκλησίας! Δεν υποχώρησε ούτε μπροστά στις παρατηρήσεις των παρευρισκομένων για τη συμπεριφορά του, μιλώντας άσχημα και σε αυτούς.

Ευτυχώς ο Ιερέας χειρίστηκε με ιδιαίτερη ψυχραιμία το θέμα και με πολλή αγάπη μάλιστα στο κήρυγμά του μετά τη Θεία Λειτουργία, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός, τονίζοντας ότι η Εκκλησία μας, μπορεί και συγχωρεί ακόμη και τόσο άσχημες συμπεριφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανελλήνιες 2025: Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες και οι βάσεις εισαγωγής

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι κινδυνεύουν να αποκλειστούν άδικα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis