Ελλάδα

Αγκάλιαζε γυναίκες και έκλεβε τις αλυσίδες τους

Περιπολικό

Μια κλοπή και μια απόπειρα με λεία τιμαλφή από τους λαιμούς ανυποψίαστων γυναικών εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Κατερίνης, οι αστυνομικοί της οποίας ταυτοποίησαν την «μακρυχέρα» που τα έκλεβε με τη μέθοδο της… αγκαλιάς!

Όπως διαπιστώθηκε, το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου 24 Οκτωβρίου, η δράστιδα αγκάλιασε μια πεζή γυναίκα και άρπαξε μία χρυσή αλυσίδα αξίας 1.000 ευρώ που φορούσε στο λαιμό της, ενώ προσπάθησε να κλέψει ακόμη μία αλυσίδα από το λαιμό άλλης μιας γυναίκας, χωρίς να τα καταφέρει. Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Κλοπή με αγκαλιές και στην Πέλλα:

Αλλά και από την Ασφάλεια Έδεσσας ταυτοποιήθηκε μια Ελληνίδα η οποία, μαζί με δύο συνεργούς της, πλησίασαν μια ανυποψίαστη γυναίκα σε περιοχή της Πέλλας την περασμένη Τετάρτη και άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα αξίας 600 ευρώ που φορούσε στο λαιμό της. Σε βάρος της δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας και η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι δυο συνεργοί της.

Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο, αναχωρεί το πρωί για την Αθήνα

Πάπας Φραγκίσκος

Προσευχή με μετανάστες, στην Καθολική Εκκλησία Τιμίου Σταυρού, στην Κύπρο, τέλεσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Πάπας Φραγκίσκος.

Στην διάρκεια της προσευχής του, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε στο ναό και ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κύπρο με αυτή τη συνάντηση προσευχής.

Στις 9 το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα η αποχαιρετιστήρια τελετή του Πάπα, παρόντος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Ο Πάπας αναχωρεί αύριο στις 09.15 για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσκεψη Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα: Τα μέτρα της Άστυνομίας

Λέσβος: Ο Πάπας Φραγκίσκος έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου

Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας (Φωτογραφίες)

ESPA BANNER