Ελλάδα

Κοινωνία

Βρήκαν 2.000 ευρώ στο ΑΤΜ και τα παρέδωσαν!

ατμ

Κι όμως έγινε:Ενα ζευγάρι γνωστών επιχειρηματιών των Τρικάλων γλίτωσε από μεγάλους μπελάδες μια νεαρή γυναίκα, που... ξέχασε 2.000 ευρώ στην θυρίδα του ΑΤΜ μιας τράπεζας

Ο Θανάσης Μυλωνάς και η σύζυγός του Κατερίνα Πέρκα πήγαν να κάνουν ανάληψη από το μηχάνημα της Εθνικής τράπεζας και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο προηγούμενος συναλλασσόμενος είχε αφήσει στην θυρίδα 2.000 ευρώ! Φεύγοντας, μάλιστα, ο αφηρημένος πελάτης είχε πάρει μόνο την απόδειξη.

Το ζευγάρι πήγε στην Αστυνομία όπου παρέδωσε τα χρήματα και, μέσω της τράπεζας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη νεαρή δικαιούχο του ποσού, η οποία και δεν πίστευε στ’ αυτιά της όταν την κάλεσαν να παραλάβει τα χρήματα και όπως είναι φυσικό. δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει τους έντιμους επιχειρηματίες.

Ελλάδα

ΥΠΕΞ: Απορρίπτει στο σύνολο τους τις τουρκικές αιτιάσεις για το επεισόδιο στον Έβρο

Έβρος

Η Επιτετραμμένη στην Άγκυρα, κατόπιν σχετικών οδηγιών, απαντώντας σε σχετικό έκτακτο διάβημα στο οποίο κλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, απέρριψε στο σύνολο τους τις τουρκικές αιτιάσεις σχετικά με φερόμενο περιστατικό στον Έβρο» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως σημειώνεται επίσης, επισήμανε στην τουρκική πλευρά την υποχρέωση της τελευταίας να φυλάει τα σύνορα της και να μην επιτρέπει τη δράση διακινητών και την παράνομη μετανάστευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρόδος: Στον εισαγγελέα ο 47χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τη σύζυγο του

Έκκληση Σκρέκα λόγω καύσωνα: "Περιορίστε την κατανάλωση ρεύματος"