Skip to main content
ΔΙΕΘΝΗ
Όμηροι βγήκαν τρέχοντας από το καφέ του Σίδνεϊ
Όμηροι βγήκαν τρέχοντας από το καφέ του Σίδνεϊ
 clock 07:21 | 15/12/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Άνθρωποι εθεάθησαν να βγαίνουν τρέχοντας από το καφέ που πολιορκείται από την αστυνομία στο Σίδνεϊ μετά τη σύλληψη εκεί ομήρων, σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδει ζωντανά το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 7.

Οι εικόνες δείχνουν μικρό αριθμό ανθρώπων --τρεις σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο-- να βγαίνει τρέχοντας από το καφέ Lindt. Ανάμεσά τους υπάρχει ένας που φοράει ποδιά του Lindt, ενώ ένοπλοι αστυνομικοί έχουν μετακινηθεί πλησιέστερα στην πόρτα.

Οι όμηροι φαίνεται πως βγήκαν από μια πλευρική πόρτα του καφέ, όπου πριν από έξι ώρες άρχισε το επεισόδιο. Άγνωστος δράστης κρατάει άγνωστο αρθμό ομήρων μέσα στο Lindt Chocolate Cafe στην Μάρτιν Πλέις, μια πεζοδρομημένη πλατεία στην επιχειρηματική συνοικία του Σίδνεϊ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τοπική τηλεόραση έδειξε εικόνες στις οποίες όμηροι κρατούσαν μια μαύρη σημαία με λευκή αραβική επιγραφή σε παράθυρο του καταστήματος.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis