Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνέλαβαν στο Ισραήλ, ιερέα που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην Κω

Συνέλαβαν στο Ισραήλ, ιερέα που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην Κω
 clock 19:24 | 22/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Επειτα από μήνες ερευνών, συνελήφθη ο Ρώσος ιερέας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην Κω. Ο ιερέας εντοπίστηκε από την Ιντερπόλ στο Ισραήλ. 

Ο 34χρονος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών, 9 και 12 ετών, τον Ιούνιο του 2013, σε ξενοδοχείο της Κω, όπως και για τη διάπραξη πλειάδας αντίστοιχων πράξεων στην Αγία Πετρούπολη και το Λένιγκαντ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, RIA Novosti. 

Πέρυσι, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ιερέα έπειτα από ρωσικό αίτημα. Τον Απρίλιο του 2014 εντοπίστηκε στο Ισραήλ και η Ρωσία ζήτησε την έκδοσή του, αλλά εκείνος έκανε αίτηση για άσυλο και υπηκοότητα στη χώρα όπου βρισκόταν. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα γίνει η έκδοση του ιερέα στην πατρίδα του έπειτα από τη σύλληψή του από την Ιντερπόλ.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis