Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάλσα για ρεκόρ Γκίνες στη Θεσσαλονίκη

Σάλσα για ρεκόρ Γκίνες στη Θεσσαλονίκη
 clock 06:02 | 02/06/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Περισσότερα από 1000 άτομα χόρεψαν σάλσα στην πλατεία Αριστοτέλους και έσπασαν το ρεκόρ Guinness!

Μια συγχρονισμένη salsa rueda χόρεψαν συνολικά 1102 άτομα απ΄όλη την Ελλάδα για 7:16 λεπτά, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε γίνει στην Ιταλία όπου 706 άτομα χόρεψαν για 5 λεπτά.

Σχολές χορού, χορογράφοι και χορευτές συνεργάστηκαν στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές- ήταν 5 ευρώ για τον κάθε χορευτή- θα δοθούν στο Σύλλογο "Ελπίδα για το παιδί".

"Τα ζευγάρια χόρεψαν σάλσα σε ομόκεντρους κύκλους για πάνω από 7 λεπτά και το ρεκόρ καταγράφηκε από συμβολαιογράφο για να πάει στα Γκίνες" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ιωάννης Δομάτζης από τη σχολή χορού Danza Fuerte που διοργάνωσε την εκδήλωση.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis