Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, εξαπέλυσε επίθεση στον Ολυμπιακό, μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας των δύο ομάδων, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (25/2, 19.30). Συγκεκριμένα, ανέφερε:
"Ο Ολυμπιακός προφανώς και ήρθε εδώ με τον συγκεκριμένο στόχο. Φαίνεται ότι ζουν σε ψευδαισθήσεις. Ψευδαισθήσεις είχαν στην επικοινωνία, ψευδαισθήσεις τραυματισμών, ψευδαισθήσεις απειλών. Είναι προκλητικοί από την πρώτη στιγμή που ήρθαν. Όπως δεν σέβονται όλα αυτά τα χρόνια, ούτε τώρα θα σέβονταν 30.000 κόσμο που περίμενε στη βροχή να δει το παιχνίδι. Βρήκαν μια κατασκευασμένη αφορμή για να μην γίνει τουλάχιστον σήμερα το παιχνίδι. Κρίνονται όλοι. Ενδεχομένως το δικό μας λάθος είναι ότι φωνάξαμε πολύ για τη γύμνια τους. Την πίστεψαν και οι ίδιοι και χαμηλώνουν το επίπεδο της ομάδας τους περισσότερο από ό,τι έχουμε καταφέρει εμείς".
- Συζητήσατε μαζί τους;
"Τι να συζητήσουμε; Το μόνο που ήρθαν να κάνουν ήταν να ουρλιάζουν. Ούτε συνεργάστηκαν με τον γιατρό του αγώνα για τον προπονητή τους. Ήρθαν να προκαλέσουν, να ανεβάσουν τους τόνους. Ο καθένας μπορεί με μια φαντασίωση να κερδίσει λίγα λεπτά από αυτό που τον περιμένει, αλλά δεν νομίζω εσαεί".
ΠΑΟΚ: '' Ήρθαν να προκαλέσουν, ζουν σε ψευδαισθήσεις"
Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ