Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κοτοσαλάτα με ανανά

Κοτοσαλάτα με ανανά
 clock 05:51 | 28/05/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 1 1/2 κιλό ανανάς
  • 800 γρ. ψαχνό ψημένου κοτόπουλου
  • 200 γρ. μαγιονέζα
  • 100 γρ. φιστίκι αράπικο
  • 2 κλωνάρια σέλινο
  • αλάτι - πιπέρι

  • Κόψτε το κρέας του κοτόπουλου σε κύβους.
  • Λιώστε τα αράπικα φιστίκια.
  • Πλύνετε τα κλωνάρια του σέλινου, αφαιρέστε τα ινώδη μέρη και κόψτε τα σε κύβους.
  • Κόψτε τον ανανά στα δύο χωρίς να βγάλετε το κοτσάνι.
  • Σκάψτε και τα δυο κομμάτια του ανανά, προσέχοντας να μην τρυπήσετε την φλούδα και βάλτε τα στο ψυγείο.
  • Ψιλοκόψτε τη σάρκα του ανανά σε κύβους.
  • Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα αράπικα φιστίκια, τα κυβάκια του ανανά, το κοτόπουλο και το σέλινο.
  • Προσθέστε την μαγιονέζα, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε και πάλι.
  • Βάλτε τη κοτοσαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Γεμίστε τα δύο μισά του ανανά με τη σαλάτα και σερβίρετε τα κρύα.
google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis