Υλικά
- 1 1/2 κιλό ανανάς
- 800 γρ. ψαχνό ψημένου κοτόπουλου
- 200 γρ. μαγιονέζα
- 100 γρ. φιστίκι αράπικο
- 2 κλωνάρια σέλινο
- αλάτι - πιπέρι
- Κόψτε το κρέας του κοτόπουλου σε κύβους.
- Λιώστε τα αράπικα φιστίκια.
- Πλύνετε τα κλωνάρια του σέλινου, αφαιρέστε τα ινώδη μέρη και κόψτε τα σε κύβους.
- Κόψτε τον ανανά στα δύο χωρίς να βγάλετε το κοτσάνι.
- Σκάψτε και τα δυο κομμάτια του ανανά, προσέχοντας να μην τρυπήσετε την φλούδα και βάλτε τα στο ψυγείο.
- Ψιλοκόψτε τη σάρκα του ανανά σε κύβους.
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα αράπικα φιστίκια, τα κυβάκια του ανανά, το κοτόπουλο και το σέλινο.
- Προσθέστε την μαγιονέζα, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε και πάλι.
- Βάλτε τη κοτοσαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Γεμίστε τα δύο μισά του ανανά με τη σαλάτα και σερβίρετε τα κρύα.