Ταινίες

Netflix: Η νέα εφηβική σειρά «Τζίνι και Τζόρτζια» διχάζει

Netflix - "Τζίνι και Τζόρτια" σειρά

Μια νέα εφηβική σειρά «έσκασε» την προηγούμενη εβδομάδα στο Netflix και όλοι αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται. Έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και φιγουράρει στο νο1 του ελληνικού Top 10. Πολλοί βιάστηκαν να τη συγκρίνουν με σειρές όπως το "Gilmore Girls" και το "Desperate Housewives".

 

  • Η ανώριμη Τζόρτζια και η έφηβη Τζίνι στη σειρά του Netflix

Η ανήσυχη και ιδιόρρυθμη δεκαπεντάχρονη Τζίνι Μίλερ συχνά νιώθει περισσότερο ώριμη από την τριαντάχρονη μητέρα της, την ακαταμάχητη και δυναμική Τζόρτζια Μίλερ, στη πρώτη σεζόν της σειράς.

Η σχέση μητέρας-κόρης σε μια επαρχιακή πόλη των ΗΠΑ είναι εκείνη που «ενεργοποίησε» τις συγκρίσεις με την θρυλική σειρά Gilmore Girls.

«Ένα τόσο υπέροχο τρας αξίζει ειδικό βραβείο» σχολιάζει η κριτική του Guardian που παρουσιάζει την σειρά του Netflix ως ένα υβρίδιο των "Desperate Housewives", "Gilmore Girls" και την εφηβική σειρά φαντασίας "Buffy".

Η φιλική σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μάνας – κόρης ήταν ένας από τους λόγους που η σειρά συσχετίστηκε με το Gilmore Girls αλλά εδώ υπάρχει μια σημαντική διαφοροποίηση. Η Τζίνι στην πραγματικότητα νιώθει ντροπιασμένη για την μητέρα της και κάποιες στιγμές αισθάνεται πιο ώριμη από αυτήν. 

Κάθε φορά που η Τζόρτζια συνδέεται με κάποιον που συνήθως έχει χρήματα ή εξουσία, η κατάληξη είναι να φεύγουν άρον άρον από μια περιοχή, ψάχνοντας για τον επόμενο σταθμό. Σίγουρα υπάρχει κάτι σκοτεινό στο παρελθόν της, που ξεδιπλώνεται σταδιακά ενώ η σειρά έχει αρκετές αστείες στιγμές, κυρίως στις σκηνές με τους υποστηρικτικούς χαρακτήρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Netflix: Όλες οι ταινίες και οι σειρές που θα δούμε τον Μάρτιο 2021

Netfilx - Lupin: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για την 2 season της αγαπημένης σου σειράς

Netflix: 6+1 Κλασσικές ταινίες που πρέπει να δει κανείς στη ζωή του!