Ταινίες

Netfilx - Lupin: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για την 2 season της αγαπημένης σου σειράς

Netflix - Lupin:Season 2

H σειρά του Netflix, Lupin, τελειώνει με δελεαστικό τρόπο την πρώτη σεζόν, με τον πρωταγωνιστή Assane να βρίσκεται στην παραλία Étretat της Νορμανδίας. Για όσους δεν έχουν δει το επεισόδιο, προσοχή ακολουθουν Spoilers!

Στις τελευταίες στιγμές του Κεφαλαίου Πέντε, ο γιος του Assane, απήχθη σε ένα παραθαλάσσιο φεστιβάλ για τους θαυμαστές του Lupin, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στη σειρά που η ταυτότητα του Assane έχει πραγματικές συνέπειες στη ζωή της οικογένειάς του. Μέχρι αυτό το σημείο, όπως παρουσιάζεται στις αναδρομές, ο Ασάνη έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφή την παράνομη ζωή του από τους γύρω του, συμπεριλαμβανομένων της Κλερ και του γιου τους.

Μιλώντας στην Vanity Fair, ο σκηνοθέτης της σειράς, George Kay, αποκάλυψε ότι τα επόμενα πέντε επεισόδια της σειράς θα συμπληρώσουν περισσότερα κενά σχετικά με το πως ο Assane έγινε κλέφτης και μαστερ της μεταμφίεσης.

Netflix - Lupin: Ο Assane με τον γιο του
Netflix - Lupin: Ο Assane με τον γιο του

«Το παρασκήνιο θα σας οδηγήσει στο πώς έφτασε σε αυτό το σημείο», είπε ο Kay για τη σειρά, η οποία περνά ανάμεσα στο παρόν και στις αναδρομές του Assane για το παρελθόν του. «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι του συνέβη μεταξύ της εφηβείας του και της ηλικίας που βρίσκεται τώρα. Επομένως, είμαστε αναδρομικά προσυλωμένοι σ' αυτό το τεράστιο παρασκήνιο».

Ο Kay δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή συζητάνε για τη πιθανότητα μιας τρίτης σεζόν, συνεχίζοντας να εξιστορεί τις ανατροπές στην ζωή του Assane.

"Υπάρχουν πολλά σημεία που δουλεύονται ακόμα [στη δεύτερη σεζόν], αλλά όχι όλες οι λεπτομέρειες", αστειεύεται ο Kay. Ως συγγραφέας, εξήγησε, «πάντα ψάχνεις να επιστρέψεις στα παρασκήνια και να τα λεηλατήσεις για ανατροπές». Για παράδειγμα: "Τι γίνεται αν αυτός ο τύπος που βρίσκεται γύρω από τον Assane από όταν ήταν 25 ετών δεν είναι τόσο πιστός σε αυτόν ... Πώς θα αλλάξει τα πράγματα για τον χαρακτήρα τώρα; Θέλεις να έχεις ένα παρασκήνιο που έχεις σκεφτεί πολύ καλά, αλλά, από τη σκοπιά της γραφής, παραμένει ένα μέρος στο οποίο μπορείς να αναζητήσεις ιδέες. "

Αλλά η σειρά δεν θα προχωρήσει πολύ στο μέλλον στην επόμενη σεζόν. "Δεν θα ανατρέξει στο πολύ μακρινό μέλλον, επειδή θα χρησιμοποιείτε συνεχώς το παρασκήνιο για να μετακινηθείτε στο χρόνο. Θέλουμε να διατηρήσουμε μια συνεχή ιστορία για το Assane. "

Το Κεφάλαιο 1 άνοιξε με μια θεαματική ληστεία - στην οποία ο Λούπιν διείσδυσε στο Λούβρο, ως πλούσιος καλλιτέχνης και επιστάτης, για να κλέψει ένα ανεκτίμητο κολιέ από τη δημοπρασία. Τα επόμενα επεισόδια έχουν γυριστεί σε όλα τα αναγνωρίσιμα σημεία του Παρισιού. Ο Kay σχολιάζει ότι η νέα σεζον θα ενθουσιάσει το κοινό με την δράση και τις τοποθεσιές της.

«Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την εικόνα του Παρισιού όλη την ώρα», είπε. Στην επόμενη σεζόν, πρόσθεσε, περιλαμβάνονται «δύο ή τρεις πραγματικά παριζιάνικες σκηνές». «Ξεκινήσαμε με ένα τόσο μεγάλο πράγμα και θέλω πραγματικά να επιστρέψει σε ένα εξίσου μεγάλο πράγμα».

Netflix - Lupin: Ο Assane στο Λούβρο
Netflix - Lupin: Ο Assane στο Λούβρο

Προχωρώντας προς τα εμπρός, ο γιος του Assane, ο Ραούλ, και η μακροχρόνια σύντροφός του, η Κλερ - και οι δύο αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στο σκοτάδι σχετικά με τις δράσεις του Assane - θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντικά σημεία έντασης για τον πρωταγωνιστή.

«Είναι θεμελιώδεις πρόσωπα για ολόκληρη την ύπαρξη του Assane Diop. Πρέπει να το επιλύσει γιατί είναι μια μόνιμη κατάσταση», είπε ο Kay. «Έχει τη μητέρα του παιδιού του και το παιδί του, αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει. Έτσι, η Κλερ και ο Ραούλ θα μείνουν [στη σειρά] για πολύ».

Ο Kay είπε ότι ενδιαφέρεται να δώσει στον Assane μια ακατάστατη, σχετικά προσωπική ζωή, η οποία τον διαφοροποιεί από τον James Bond και άλλους χαρακτήρες που δεν φαίνεται να ασχολούνται ποτέ με ρεαλιστικά πολύπλοκες σχέσεις.

«Δεν πρόκειται να συσχετιστούμε με τον άντρα που μπορεί να ληστεύσει το Λούβρο χωρίς να ιδρώσει, εκτός εάν έχει τέτοια καθημερινά, καθολικά προβλήματα όπως όλοι μας», συμπλήρωσε ο Kay, αναφερόμενος στον αγώνα του Assane να χτίσει τη σχέση του με τον εφηβικό γιο του και ανακτήσει την εμπιστοσύνη του παλιού κοριτσιού του. «Αυτό μας εμποδίζει να έχουμε χαρακτήρες με αυτοπεποίηθηση που πιστεύουν ότι μπορούν να βγουν σήμερα έξω με μια όμορφη γυναίκα και την επόμενη ημέρα με μια άλλη... Δεν με ενδιέφερε αυτο. Δεν μου αρέσουν μερικοί από αυτούς τους χαρακτήρες, γι 'αυτό ήθελα να δοκιμάσω να το αλλάξω.»

Ο Kay είπε, επίσης, ότι η επόμενη σειρά επεισοδίων θα ολοκληρώσει την ιστορία της εκδίκησης του Assane στην οικογένεια Pellegrini - η οποία προσέλαβε τον πατέρα του Assane και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο θάνατό του.

«Η πρώτη και δεύτερη σεζόν είναι ουσιαστικά η ιστορία προέλευσης του Assane και η εκδίκηση του στους Pellegrini. Μπορεί να τα καταφέρει και πώς έφτασε μέχρι εδώ;» είπε ο Kay, ο οποίος συνειδητά έφτιαξε πέντε μεγάλα για να δελεάσει τους θεατές. «Ο ρυθμός της ιστορίας πάντα περιφερόταν γύρω από αυτό το σημείο.» Με ένα χαμόγελο, ο Kay πρόσθεσε: «Εάν οι άνθρωποι ενοχλούνται που δεν ξέρουν τι θα συμβεί στη συνέχεια, αυτό είναι καλό. Πρέπει να το ενθαρρύνουμε.»

VIA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Netflix: 6+1 Κλασσικές ταινίες που πρέπει να δει κανείς στη ζωή του!

«Έτερος Εγώ»: Θα κυκλοφορήσει η ελληνική σειρά στο Netflix;

11 απολαυστικές κωμωδίες για να δείτε το σαββατοκύριακο

Κόσμος

Netflix: Μέιωση του ρυθμού νέων συνδρομών και «βουτιά» της μετοχής

Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η επιβράδυνση της παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών στη διάρκεια της πανδημίας έπληξε την αύξηση των συνδρομητών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Αυτό έστειλε τις μετοχές της μεγαλύτερης εταιρίας υπηρεσιών streaming στον κόσμο, σε ένα επίπεδο μείωσης της τιμής τους κατά 11%.

Περίπου 3,98 εκατομμύρια συνδρομητές έκαναν εγγραφή στο Netflix από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάρτιο, έναντι της μέσης εκτίμησης των αναλυτών για 6,25 εκατομμύρια νέους συνδρομητές (Refinitiv).

Αισιοδοξία για το επόμενο τρίμηνο

Το Netflix εκτιμά ότι θα προσθέσει περίπου ένα εκατομμύριο νέους συνδρομητές για τις υπηρεσίες της κατά το δεύτερο τρίμηνο του χρόνου. Από την πλευρά τους, οι αναλυτές, εκτιμούσαν έναν αριθμό περίπου 4,8 εκατομμυρίων νέων συνδρομητών.

Η τιμή των μετοχών της Netflix μειώθηκε κατά 11% στα 489,28 δολάρια, μειώνοντας την κεφαλαιοποίηση της εταιρίας κατά 25 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η τιμή των μετοχών της εταιρείας αυξήθηκε κατά 27% τους τελευταίους 12 μήνες, έναντι μίας αύξησης κατά 63% στο σύνθετο τεχνολογικό δείκτη Nasdaq.

Η εταιρία εκτιμά ότι η αύξηση των συνδρομητών της θα επιταχυνθεί κατά το δεύτερο φετινό εξάμηνο, καθώς θα παρουσιάσει νέα επεισόδια των σειρών της («You» «Money Heist» και «The Witcher»), αλλά και την ταινία δράσης «Red Notice» μεταξύ άλλων τίτλων.

Ασύλληπτο ρεκόρ το 2020

Πριν από ένα χρόνο, το Netflix είχε προσθέσει έναν αριθμό ρεκόρ 15,8 εκατομμυρίων νέων συνδρομητών, καθώς η πανδημία ανάγκασε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Η εταιρία ανακοίνωσε χθες ότι η πανδημία εμπόδισε την παραγωγή νέων τηλεοπτικών σειρών.

«Η δυναμική αυτή επηρεάζει επίσης το περιεχόμενο του προγράμματος κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021. Έτσι πιστεύουμε ότι θα υπάρχει πιο αργή αύξηση των συνδρομητών», ανέφερε η εταιρία στην επιστολή της για το οικονομικό τρίμηνο, απευθυνόμενη στους μετόχους της.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι άνθρωποι θα περνούν λιγότερο χρόνο αναζητώντας υπηρεσίες streaming στα σαλόνια των σπιτιών τους, καθώς οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19 προχωρούν και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν εκτός των σπιτιών τους.

Οι ανταγωνιστικές εταιρείες έχουν αναγάγει την προσφορά υπηρεσιών streaming σε προτεραιότητά τους και δαπανούν δισεκατομμύρια δολάρια για να ανταγωνιστούν τη Netflix.

Η υπηρεσία Disney+  ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια συνδρομητές το Μάρτιο.

Ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών του Netflix καταγράφηκε στα 207,6 εκατομμύρια συνδρομητές στα τέλη Μαρτίου.

Η κατανομή των νέων συνδρομητών

Οι νέοι συνδρομητές της Netflix καταγράφηκαν στο 1,8 εκατομμύριο στην Ευρώπη, 1,36 εκατομμύριο στην Ασία και 360.000 στη Λατινική Αμερική.

«Αυτό που δεν αναμενόταν ήταν η δυναμική της κάμψης στις διεθνείς αγορές, όπου ο ανταγωνισμός είναι λίγο μικρότερος» δήλωσε ο ειδικός στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ Έρικ Χάγκστρομ.

Γενικότερα, η εταιρία κέρδισε 3,75 δολάρια ανά μετοχή κατά το πρώτο τρίμηνο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών για κέρδη 2,97 δολάρια ανά μετοχή.

Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 7,16 δισεκατομμύρια δολάρια από 5,77 δισεκατομμύρια δολάρια στη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, ξεπερνώντας προηγούμενες εκτιμήσεις για έσοδα 7,13 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 1,71 δισεκατομμύριο δολάρια ή 3,75 δολάρια ανά μετοχή από 709 εκατομμύρια δολάρια ή 1,57 δολάριο ανά μετοχή, την προηγούμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Facebook : Με αυτόν τον τρόπο θα προστατεύσετε το προφίλ σας

Πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο παίζουν βιντεοπαιχνίδια

ΗΠΑ: To 58% των χρηστών social media αποφεύγουν τις χορηγούμενες αναρτήσεις των influencers