Ψυχαγωγία

Τα 10 πιο αστεία memes για την Αστρολογία και τα ζώδια

απριλιος

Είσαι να γελάσουμε λιγάκι;

 

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Σαββάτο 6 Ιουνίου

πανσέληνος θάλασσα

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου 2020;

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Ίσως δεν σου βγει όσο χαλαρή έλπιζες η μέρα επειδή καταπώς φαίνεται οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι δουλειές του σπιτιού δεν παίρνουν ρεπό.

Ταύρος
Ενώ μια εκδρομή θα ήταν εξαιρετική ιδέα, ίσως υπάρχουν υποχρεώσεις τύπου συγγενείς, διάβασμα που δεν το επιτρέπουν. Φρόντισε τουλάχιστον να βγεις λίγο στη φύση.

Δίδυμοι
Μην επενδύεσαι με στόμφο στα συμπεράσματα για τα ερωτικά σου, ανακατεύονται κι άλλοι και δεν γίνεται να είναι όσο ξεκάθαρα θα ήθελες.

Καρκίνος
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγνοήσεις την βαθύτερη ανάγκη σου για να κάνεις κάποια τυπικούρα στην σχέση σου ή με την παρέα σου.

Λέων
Αν θέλεις να κάνεις ορισμένες δουλίτσες και πρακτικούρες μην υπολογίζεις ιδιαίτερα στην βοήθεια του συντρόφου σου.

Παρθένος
Μεγάλη η φιλοδοξία σου για την διασκέδαση και τα ερωτικά σου, όμως καλό είναι να την προσαρμόσεις στην πραγματικότητα. Δεν είναι ή όλα ή τίποτα.
Ζυγός
Όσο εντάξει κι αν είσαι στο σπίτι και απέναντι στην οικογένεια σου, μην το θεωρείς εγγύηση ότι θα στο ανταποδώσουν. Δεν πάει έτσι.

Σκορπιός
Αυτό το «άραξε στα κυβικά σου» σήμερα χρειάζεται όσον αφορά βόλτες, λόγια και προγράμματα. Η υπερβολή διαψεύδεται από το τι σηκώνουν οι βάσεις σου.

Τοξότης
Δεν σου πηγαίνει καθόλου να λειτουργείς με κριτήριο τι έχεις να κερδίσεις, άσε που δεν θα σε βοηθήσουν και οι συναλλαγές σου. Μείνε γενναιόδωρος.

Αιγόκερως
Υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα από «τις εντυπώσεις»,  μπορεί συνήθως να σε νοιάζουν, αλλά βλέπεις ότι στριμώχνεσαι, άφησε τις στην άκρη.

Υδροχόος
Εντάξει οι περιστάσεις είναι περιοριστικές κάποιες φορές, όμως συμβάλλεις κι εσύ στο να περιορίσεις τον εαυτό σου ακόμη παραπάνω.

Ιχθύες
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο. Ωραία τα σκέφτεσαι αλλά έχε στο νου σου και τα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν πρώτα και προσγειώσου κάπως.