Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα κάλαντα στο Μαξίμου (βίντεο)

μητσοτάκης κάλαντα

Από παιδικές φωνές και μαντινάδες Κρητικών γέμισε το Μέγαρο Μαξίμου την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον γιό του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη άκουσαν αρχικά τα κάλαντα από περίπου 20 παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» που βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τους συνοδούς τους.

Από την ημέρα, ωστόσο, δεν έλειψαν και οι πολιτικές συζητήσεις καθώς οι δημοσιογράφοι με αφορμή την αναχώρηση του πρωθυπουργού για το Μέτσοβο το απόγευμα της Τετάρτης ενώ προηγουμένως θα έχει βρεθεί στην Κάσο του υπενθύμισαν την ατάκα του σε συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά τον περασμένο Οκτώβριο ότι στο βουνό παίρνει τις σημαντικότερες αποφάσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι ίσως εκεί (σ.σ. στο Μέτσοβο) να σκεφτεί το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.