Πολιτικό Παρασκήνιο

Κουμουτσάκος: Το διπλωματικό αδιέξοδο έκανε αναγκαία τα χτυπήματα στη Συρία

b7f1179e3073093df2a52871ec0245ef.jpg

 Τα πυραυλικά πλήγματα των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Γαλλίας στη Συρία ήταν εν τέλει αναγκαία λόγω του παρατεταμένου διπλωματικού αδιεξόδου στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως οι επιθέσεις ήλθαν ως απάντηση στην κατ’ επανάληψη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, όπλα που κατέστησαν «επιτακτική» τη λήψη αποτρεπτικών μέτρων ώστε να μην ξαναδούμε τέτοιες «απάνθρωπες» επιθέσεις με απαγορευμένα όπλα.

Η τοποθέτηση του τομεάρχη της ΝΔ έρχεται σε αντίθεση με τη θέση της κυβέρνησης, η οποία μέσω διαρροών επισήμανε πως «πολεμικές επιχειρήσεις» δεν συμβάλουν στην επίτευξη λύσης στη Συρία.

Ο κ. Κουμουτσάκος αντέτεινε πως επρόκειτο για περιορισμένα και στοχευμένα χτυπήματα σε συγκεκριμένους στόχους, κι όχι γενικευμένη επίθεση.

 
 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Λεβέντης - κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ για 25 ημέρες

βασίλης λεβέντης

Πάνω από 20 ημέρες νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νόσησε με κορονοϊό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε νοσήσει στις 17 Σεπτεμβρίου και στις 25 Σεπτεμβρίου η υγεία του εμφάνισε επιδείνωση με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε αμέσως.

Ο αδελφός του Βασίλη Λεβέντη, Κώστας, σύμφωνα με το MEGA, είπε ότι «η υγεία του είναι σχετικά καλύτερα καθώς έχει βγει μεν από τη διασωλήνωση και αναπνέει σχεδόν μόνος του ωστόσο μέσω τραχειοστομίας».

Ο κ. Κώστας Λεβέντης είναι πολύ χαρούμενος καθώς ο αδελφός του έχει ανοίξει τα μάτια του, ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί και περιμένουν για μια καλυτέρευση η οποία γίνεται αργά αλλά σταθερά.

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Ισχυρή σεισμική δόνηση με το ...καλημέρα!

Κρήτη: Τεράστιες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών - Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση από την αστυνομία

Εκκλησία της Κρήτης: Η επόμενη ημέρα στην "κούρσα" της διαδοχής

ESPA BANNER