Πολιτικό Παρασκήνιο

Κώστας Μπακογιάννης για Ντόρα: Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω – Η αγάπη σώζει

ντορα μπακογιαννη

Μια συγκινητική ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας της μητέρας του Ντόρας Μπακογιάννη έκανε ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης

Ο δήμαρχος Αθηναίων στην ανάρτησή του αναφέρεται με λατρεία στην μητέρα του, την αποκαλεί βράχο και τον πιο δυνατό άνθρωπο που ξέρει και ευχαριστεί όλους για τις ευχές τους και την αγάπη που της δίνουν. 

Έγραψε στο Instagram: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της την ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά».  

Δείτε την ανάρτηση 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Γιώργος Παπανδρέου - ΚΙΝΑΛ: Η αινιγματική ανάρτηση για νέο ξεκίνημα

Γεννηματά: Σήμερα η ανάγκη για μια νέα Αλλαγή επανέρχεται

Κακλαμάνης: Ζητά μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα

Πολιτικό Παρασκήνιο

Το ντιμπέϊτ στην ΕΡΤ για την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ... διέκοψε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου

Κίνημα Αλλαγής debate

Μπορεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου να κράτησε σχεδόν 5 ώρες και ασχολήθηκε μόνο με το θέμα της ΔΕΠΑΝΑΛ εν μέσω αντεγκλήσεων και σοβαρών καταγγελιών, όμως το δεύτερο μεγάλο θέμα της αύξησης των δημοτικών τελών, δεν συζητήθηκε "λόγω κούρασης" όμως, το γεγονός του ντιμπέϊτ των υποψηφίων για την προεδρεία στο ΚΙΝΑΛ στην ΕΡΤ ήταν η αιτία.

Για να συζητηθεί το θέμα της αύξησης των δημοτικών τελών, έπρεπε να υπάρχει απαρτία, η οποία δεν υπήρχε, αφού πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι έφυγαν για την ...τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απάντηση Κασιμάτη μετά τον σάλο που προκάλεσε το χυδαίο σχόλιό του για την Γεννηματά

Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινά την «αγωνιστική εβδομάδα» παίζοντας με το σκυλάκι του, την Τρέλα

Χαρδαλιάς: Τιμητική διάκριση από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

ESPA BANNER