Πολιτικό Παρασκήνιο

Κώστας Μπακογιάννης: Η φωτογραφία με τον Βασίλη Σπανούλη και το χιουμοριστικό μήνυμα

Κώστας Μπακογιάννης

Στην δεξίωση, που πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την 47η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, παρεβρέθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και το αστέρι του μπάσκετ, που εγκατέλειψε πρόσφατα την ενεργό δράση, φωτογραφήθηκαν μαζί και όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Μπακογιάννης, είχαν μία χαλαρή συζήτηση.

Συγκεκριμένα, το θέμα της συζήτησής τους δεν ήταν άλλο από τα παιδιά τους! Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε μία σχετική ανάρτηση, όπου αναφέρει πως ακόμα και σε αυτό...ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού κερδίζει!

«Δεν μετράμε τα κύπελα του Σπανούλη. Τα παιδιά μας μετράμε. Ακόμα και σε αυτό κερδίζει», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης για «Ακενοτούμπο»: Δεν θα του ζητήσω συγγνώμη

Τσαλικάκι: Τρία χρόνια αφημένο στην τύχη του το αυτοκίνητο... (καταγγελία αναγνώστη)

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 2%

Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Ντάλτον και ο Ραν Ταν Πλαν στην πολιτική αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη

αλέξης τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με τις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα εγκαίνια του δημοτικού σχολείου που κατασκεύασε ιδιωτική εταιρεία στο κατεστραμμένο από το σεισμό Δαμάσι καθώς και το γεγονός ότι τα έργα ανακούφισης και αποκατάστασης των σεισμόπληκτων παρουσιάζουν πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

«Σε ποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  θα πήγαινε ένας πρωθυπουργός να εγκαινιάσει ένα σχολείο με όλα τα ΜΜΕ παρόντα, στις πλάτες του καμεραμάν θα υπήρχαν κοντέινερς που ζουν εδώ και ένα χρόνο πολίτες και δεν θα υπήρχε ένα τηλεοπτικό δίκτυο να μην γυρίσει και να δείξει και την άλλη πλευρά» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επικοινωνία έχει και τα όριά της είπε και υπογράμμισε: «Καταλαβαίνω ότι εάν έχεις καλούς επικοινωνιολόγους μπορείς να μετατρέψεις  και τα Φάρσαλα σε Φαρ Ουέστ. Πέρα από τον Ντάλτον το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε με τον Ραν Ταν Πλαν».

Διαβάστε επίσης:

Κυβέρνηση για Τσίπρα στη ΔΕΘ: Θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης

ΔΕΘ - Συνέντευξη Τσίπρα: ΒΟΑΚ και Καστέλι να προχωρήσουν χωρίς επιβάρυνση για την Κρήτη

ESPA BANNER