Πολιτικό Παρασκήνιο

Η μαντινάδα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (βίντεο)

παυλόπουλος

Γιορτινό το κλίμα στο Προεδρικό Μέγαρο. Τη γιορτή άνοιξε η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά που έψαλαν τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

«Συμβολίζετε τους διαχρονικούς αγώνες του έθνους μας. Είστε η επιβράβευση που δείχνει το υψηλό μας φρόνημα» είπε ο κ. Παυλόπουλος και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους.

Στη συνέχεια έψαλαν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ», ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, ο Λαογραφικός Σύλλογος Άρτας «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΚΡΗΤΕΣ», η Παιδική Χορωδία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Φερών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, ο Σύλλογος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ» Άρτα ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κ. Παυλόπουλο και του είπε ότι «ευχόμαστε τα επόμενα πέντε χρόνια να είστε στο τιμόνι της πατρίδας».

Αίσθηση η προκάλεσε και η μαντινάδα των Κρητικών που είπαν: «Χρόνια πολλά ευχόμαστε, πρόεδρε με υγεία, το έθνος σε χρειάζεται, και η Δημοκρατία.

Ένα φλουρί, με το εθνόσημό μας, θα είναι το δώρο του προέδρου σε όλους.

 

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.