Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Για τις 12 Φεβρουαρίου πηγαίνει το ραντεβού Μητσοτάκη – Ερντογάν
Μητσοτάκης Ερντογάν
 clock 12:32 | 23/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Τη 12η Φεβρουαρίου φαίνεται να «κυκλώνουν» Αθήνα και Άγκυρα ως πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας Τουρκίας, στη γείτονα.

Μετά, δεν μπορεί να γίνει γιατί αρχίζει το ραμαζάνι και νωρίτερα φαίνεται να μη βρίσκεται ημερομηνία που να βολεύει και τους δύο ηγέτες, τον Κ. Μητσοτάκη και τον Τ. Ερντογάν.

Οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Γ. Γεραπετρίτης και Χ. Φιντάν είναι σε ανοικτή γραμμή για να κλείσει η ημερομηνία αλλά και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του νέου Συμβουλίου, το οποίο, πάντως, θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο της επανασύσφιξης των σχέσεων Τραμπ Ερντογάν και της συμμετοχής της Τουρκίας στο Συμβούλιο Ειρήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Πανικός έξω από σχολείο με μεθυσμένο οδηγό!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis