Πολιτικό Παρασκήνιο

Δ. Καμμένος: Τώρα βλέπουμε που οδηγεί η κουλτούρα "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"

δημήτρης καμμένος

«Ο πρωθυπουργός έπρεπε από την πρώτη στιγμή να πάρει τηλέφωνο τον Ερντογάν και κανένα άλλο μετά», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος σχετικά με την αντίδραση που θα έπρεπε να δείξει η κυβέρνηση στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν κρατούμενοι από την περασμένη Πέμπτη σε φυλακή της Αδριανούπολης.
«Τώρα δεν χρειάζεται κανένα άλλο τηλέφωνο» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος τονίζοντας ότι «η κουλτούρα του "Αιγαίου που ανήκει στα ψάρια" βλέπουμε ότι είχε τα αντίθετα αποτελέσματα».
Απηύθυνε ακόμα έκκληση για ενότητα σημειώνοντας ότι «τα εθνικά ζητήματα μπορούν και πρέπει να φέρουν κοντά στους Έλληνες».
Σύμφωνα με τον ίδιο «οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο εάν τους στραγγαλίσεις οικονομικά όπως συνέβη στην περίπτωση της Ρωσίας που τους έκοψε τον τουρισμό μετά την πτώση του Σουχόι».
Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς γιατί εμείς έχουμε τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων».
 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Γιάννη Λοβέρδου - Η ανακοίνωση της ΝΔ

ρουβίκωνας γιάννης λοβέρδος

Επίθεση στο γραφείο του Γιάννη Λοβέρδου πραγματοποίησε ο Φεμινιστικός Τομέας του Ρουβίκωνα, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει ο βουλευτής της ΝΔ κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια.

Σύμφωνα με τον Ρουβίκωνα: "Σε ότι αφορά την ίδια τη δήλωση του Γ. Λοβέρδου, είναι ο ορισμός της ουσίας αυτού του κατάπτυστου νόμου που υπερψήφισε και το κόμμα του: ναι, δίνεται η δικαιοδοσία σε έναν κακοποιητή να περνά χρόνο με ένα ανήλικο παιδί – και αυτό δεν παρουσιάζεται ως προβληματικό, αλλά ως δικαίωμα (!). Όσο δίνεται χώρος στο δημόσιο λόγο για τέτοιες δηλώσεις, δίνεται και το βήμα σε αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν να ξεπλένουν κακοποιητές να το πράξουν. Η δήλωση αυτή δεν είναι καθόλου αφελής, κινείται στη γραμμή της αποσύνδεσης μίας κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον ίδιο τον θύτη, και στην απόδοσή της σε τρίτους παράγοντες όπως π.χ. στη σχέση θύτη-θύματος, σε συμπεριφορές του ίδιου του θύματος, στην καραντίνα, στη ζήλεια, στον έρωτα, στον ανταγωνισμό και σε οτιδήποτε άσχετο βολεύει το αφήγημα της κακοποίησης κάθε φορά".

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

"Ούτε η Δημοκρατία, ούτε η Νέα Δημοκρατία τρομοκρατείται ή εκφοβίζεται από τους τραμπούκους", τονίζει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου. Η ΝΔ κάνει λόγο για ακόμα πράξη κατά του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας και τονίζει πως η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα επιθέσεων με σκοπό τη στοχοποίηση και τον εκφοβισμό στελεχών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας", αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποσύρει την αιγίδα της από το συνέδριο της «Γονιμότητας»

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαϊτη γιορτάζουν για τα παιδιά τους -Τα δίδυμα έγιναν 18 (vid)