Πολιτικό Παρασκήνιο

Από τον Σεπτέμβριο ήταν γνωστό στο ekriti... το φύλο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

Σακελλαροπουλου

Μία γυναίκα, για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, ήταν η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κίνηση η οποία επικροτήθηκε, τόσο συμβολικά όσο και πολιτικά.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι ένα πρόσωπο που χαίρει ευρείας αποδοχής και η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη τιμά τη Δικαιοσύνη και τη σύγχρονη Ελληνίδα.

Δεν συνηθίζουμε να ευλογάμε τα γένια μας, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα θυμίσουμε ότι το ekriti είχε γράψει από τον περασμένη Σεπτέμβριο, ότι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι γυναίκα, παρά τα όσα ακούγονταν, για διάφορα "βαριά" ανδρικά ονόματα.

Να τα λέμε και αυτά.

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Στέλιος Πέτσας κουρεύεται … σπίτι του

Πέτσας κουρεμα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τηρεί τα μέτρα ασφαλείας και μένει σπίτι, όπως προτρέπει και όλους τους πολίτες να κάνουν. 

Και επειδή τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά, ο κ. Πέτσας αφέθηκε στα χέρια της συζύγου του, η οποία και επιμελήθηκε το κούρεμά του εν μέσω καραντίνας.

Ο κ. Πέτσας ανέβασε το απαραίτητο story στον λογαριασμό του στο Instagram κι έγραψε:

«Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις, covid -19».

 το  story του κ.Πέτσα
το story του κ.Πέτσα

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Μαρτίου ο Στέλιος Πέτσας είχε ανακοινώσει ότι η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά ότι ο ίδιος έκανε τεστ και ήταν αρνητικό.