Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση πρόσβασης στο διαδίκτυο για ανηλίκους κάτω των 15 ετών

smartphone sms
 clock 20:07 | 19/10/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην πρώτη ανάγνωσή του στις αρμοδιες επιτροπές της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργού Επικρατείας, 'Ακη Σκέρτσου, που προβλέπει από 1/12/2027 την απαγόρευση πρόσβασης στο διαδίκτυο για ανήλικους κάτω των 15 ετών.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε μόνο η ΝΔ ενώ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης - ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΕΛ.ΛΥ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΗ, Πλεύση Ελευθερίας - επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην ολομέλεια.

Η πρώτη επεξεργασία του νομοσχεδίου ολοκληρώνεται σήμερα στις επιτροπές Δικαιοσύνης και Κοινωνικών Υποθέσεων, με τη συζήτηση επί των άρθρων του, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί η συζήτηση του σε β΄ ανάγνωση, ενώ την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου η ψήφιση του στην ολομέλεια.

Διαβάστε επίσης 

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Μειώσεις φόρων, επενδυτικός κουμπαράς και πακέτο ενισχύσεων

Ρούμπιο: Η Ελλάδα σπουδαίος σύμμαχος των ΗΠΑ – Αξίζει πρέσβη με την πλήρη εμπιστοσύνη του Τραμπ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis