Δευτέρα 16 ΔΕΚ 2019 16:15
 • Ηρακλειο
  19°C
 • Χανια
  19°C
 • Ρεθυμνο
  19°C
 • Λασιθι
  19°C
Ekriti.gr Logo

Ο Μητσοτάκης θα απαντήσει σε Τσίπρα και Γεννηματά την Παρασκευή στη Βουλή

Ο Μητσοτάκης θα απαντήσει σε Τσίπρα και Γεννηματά την Παρασκευή στη Βουλή

μητσοτάκης βουλή

Στις ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά θα απαντήσει την Παρασκευή, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς ενώ εν συνεχεία θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής με θέμα το μεταναστευτικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Αιγαίου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης της Βουλής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, θα διεξαχθεί συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Η επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα προς τον Κ. Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφορούσε την επιεική, όπως τη χαρακτήριζε, στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και στα εγκλήματα διαφθοράς. Στην ερώτησή του εντάσσει και το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος, αναφερόμενος στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την ερμηνευτική διάταξη που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία, όπως λέει, δεν κινδυνεύει με παραγραφή η υπόθεση Novartis.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Την αύξηση των κονδυλίων του προϋπολογισμού για την Παιδεία κατά 102 εκατομμύρια ευρώ για το 2020, ανακοίνωσε από το βήμα...
«Σήμερα, εμείς, κλείνουμε τις παρενθέσεις. Βάζουμε τελεία στις υποθέσεις. Προσθέτουμε θετικό πρόσημο στην...
Αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση να ιδιωτικοποιήσει τα λιμάνια είναι η κυβέρνηση, ακόμα και αν δεν υπάρξουν επενδυτές από "...