Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς για τις απολύσεις εργαζόμενων της "Βιολάντα": Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να ερευνήσουν άμεσα τις καταγγελίες

Κώστας Τσουκαλάς
 clock 18:49 | 27/09/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Κώστα Τσουκαλά για τους εργαζόμενους της "Βιολάντα".

"Μετά τις καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων που έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της αποφυλάκισης του ιδιοκτήτη της Βιολάντα, ότι απολύθηκαν εργαζόμενοι, που είχαν διαμαρτυρηθεί για την οσμή στο εργοστάσιο, δημιουργούνται έντονες αμφιβολίες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Παράλληλα προκαλείται εύλογη ανησυχία για το ενδεχόμενο καταχρηστικών συμπεριφορών, που ενδέχεται να συσκοτίσουν την υπόθεση και να εμποδίσουν μαρτυρικές καταθέσεις, που θα ενίσχυαν το έργο της Δικαιοσύνης.

Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να ερευνήσουν άμεσα τις καταγγελίες και να εγγυηθούν την προστασία των εργασιακών σχέσεων των εργαζόμενων και του δικαιώματος τους να καταθέσουν όσα γνωρίζουν ενώπιον των δικαστικών αρχών. Η πολιτεία οφείλει να διασφαλίσει πως θα βρεθεί η αλήθεια, θα απονεμηθεί δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται".

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για Τουρκία: Διάλογος με όλους, χωρίς όμως εκπτώσεις στις θέσεις μας

Ηράκλειο: Στα 19 ευρώ η φοιτητική κάρτα για το αστικό ΚΤΕΛ και ενίσχυση στους πυρόπληκτους

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis