Πολιτικό Παρασκήνιο

Απίθανη δήλωση βουλευτή: Τα αγγλικά στο νηπιαγωγείο εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα

μπέττυ σκούφα

Μπορεί η Ελισσάβετ (κατά κόσμο Μπέττυ) Σκούφα να αξίωσε χθες μέσα από τη Βουλή να μην πέσουν από μικρά τα παιδιά στα χέρια των Αμερικανών μαθαίνοντας την Αγγλική όμως η ίδια, όπως τουλάχιστον αναφέρει το βιογραφικό της, γνωρίζει άριστα τη Γερμανική και την Αγγλική γλώσσα. 

 

 

Ποιες άλλες θεωρίες έχει εκφράσει κατά καιρούς με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός στο διαδίκτυο;

Ότι τα σχολικά γεύματα (που μοιράζονταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) "αποτελούν ένδειξη μιας ανεπτυγμένης και με κοινωνικό κράτος χώρας διότι" όπως ισχυρίζονταν σχολικά γεύματα σερβίρονται σε μαθητές όλων των σχολείων 14 χωρών όπως η ΗΠΑ, η Φιλανδία η Σουηδία". Αυτό κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου το 2016.

Η πιο πρόσφατη αναφορά της είναι η άποψη της για τις κάμερες στα σχολεία για τη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

"Είναι προφανές, δήλωσε, ότι η υπουργός έχει τόση άγνοια εκπαιδευτικών θεμάτων, που είναι άκρως επικίνδυνη και άρα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα. Αλλιώς το εγχείρημα θα φέρει τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης θα είναι συνένοχος στο έγκλημα της αστυνόμευσης και του εκφοβισμού των μαθητών μέσα στο Ελληνικό Σχολείο"

Πολιτικό Παρασκήνιο

Τα γενέθλια του Γεραπετρίτη και η απίθανη ατάκα στην δημοσιογράφο

Γιώργος Γεραπετρίτης

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκε καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην ΕΡΤ και η δημοσιογράφος γνώριζε ότι είχε γενέθλια. Εκείνος, με τη σειρά του απάντησε μια απίθανη ατάκα.

«Πάω να καλωσορίσω με μεγάλη χαρά τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος έχει και τα γενέθλιά του σήμερα. Είδατε; Το έμαθα εγώ. Ένα καλός δημοσιογράφος όλα τα μαθαίνει. Σας εύχομαι χρόνια πολλά κύριε Γεραπετρίτη», είπε η Βάλια Πετούρη.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης χαμογέλασε και είπε το απίθανο:

«Να είστε καλά, ευχαριστώ. Θα μπορούσα να φανταστώ και καλύτερα γενέθλια από το να βρίσκομαι εδώ μαζί σας, αλλά πάντως είναι χαρά και τιμή».

Με ένα αμήχανο χαμόγελο, η Βάλια Πετούρη έσπευσε να διευκρινίσει:

«Εννοείται να κάνετε κάτι προσωπικό από το να δουλεύετε. Προλαβαίνω να μην παρερμηνευτεί αυτό που είπατε».