Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ξεκινούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Γιαμαλάκη – Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

ασφαλτοστρωση
 clock 11:37 | 14/07/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ξεκινούν την Τρίτη 14/7 εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γιαμαλάκη στο Ηράκλειο. Οι παρεμβάσεις αφορούν το τμήμα από τη συμβολή με την οδό 1878 έως τη Λεωφόρο Καλοκαιρινού και στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας του οδοστρώματος και της ασφάλειας στην κυκλοφορία.

Image
Ασφαλτόστρωση

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου πέντε ημέρες.

Image
Ανακοίνωση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Οδοποιίας του Δήμου Ηρακλείου «την Τρίτη  14/07/2026 ξεκινούν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης  στο  τμήμα της οδού Γιαμαλάκη, από τη συμβολή με την οδό 1878 μέχρι τη Λεωφόρο Καλοκαιρινού. Η διάρκεια των παραπάνω εργασιών αναμένεται να είναι περίπου πέντε ημέρες.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και επισημαίνοντας ότι η όποια αναστάτωση θα είναι προσωρινή ενώ τα έργα μόνιμα, παρακαλεί τους διερχόμενους να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων».

Διαβάστε επίσης 

Ο Συνήγορος του Πολίτη για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου, 4,5 χρόνια μετά τον σεισμό

Μυλοπόταμος: Είχε θερμοκήπιο με 103 δενδρύλλια κάνναβης - Καταζητούνταν για άλλη φυτεία στα Χανιά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis