Κρήτη

Στις κοινότητες Σχινοκάψαλων, Καβουσίου, Μύθων, Μύρτου και Χριστού ο δήμαρχος Ιεράπετρας

episkepseis-kalantzakis.jpg

Τις κοινότητες Σχινοκαψάλων, Καβουσίου, Μύθων, Μυρτου και Χριστού του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να συναντηθεί με τους Προέδρους κ. Μιχάλη Πιτροπάκη, κα. Μαρία Χαλκιαδάκη, κ. Γιώργο Ταυλάκη, κ. Αλέξανδρο Παντελάκη και κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους προέδρους για τις τρέχουσες ανάγκες των κοινοτήτων και για αιτήματα των κατοίκων σε θέματα καθημερινότητας.

Ο κ. Καλαντζάκης με τη σειρά του μετέφερε στους προέδρους το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τις περιοχές και για τα έργα που ξεκινούν το ερχόμενο διάστημα, τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το ΒΟΑΚ και το ΝΟΑΚ και δρομολόγησε παρεμβάσεις για την άμεση επίλυση θεμάτων που του εξέθεσαν οι πρόεδροι.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων των κοινοτήτων για την ενημέρωση, τη συνεργασία και την προθυμία για άμεση διευθέτηση των ζητημάτων που αφορούν τις περιοχές τους.

Όπως υπογράμμισε: «Το νέο Μουσικό Γυμνάσιο Καβουσίου για το οποίο καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση στο Υπουργείο Εσωτερικών, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στα Σχινοκάψαλα, ο δρόμος Καλάμι-Μύρτος, η υπογειοποίηση του δικτύου άρδευσης της κοινότητας Μύθων, οι τσιμεντοστρώσεις και οι μπάρες ασφαλείας στο Σελάκανο, η νέα ανάπλαση στο Μύρτο, η ανάδειξη και η προστασία του χώρου στην Αρχαία ελιά Καβουσίου, το νέο δίκτυο και η δεξαμενή άρδευσης στην περιοχή Μαραυγάς των Μύθων, οι τσιμεντοστρώσεις δρόμων και οι διάνοιξη νέων, οι νέες δεξαμενές ύδρευσης, ο νέος ηλεκτροφωτισμός και οικοδομικές εργασίες είναι μόνο κάποια από τα έργα που εξελίσσονται στις κοινότητες και συζητήσαμε λεπτομερώς με τους προέδρους.

Μετά τις συναντήσεις μου στις παραπάνω κοινότητες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες επισκέψεις μου και σε άλλες κοινότητες του Δήμου προκειμένου να συναντηθώ με τους προέδρους και να διευθετήσουμε από κοινού απαιτούμενες παρεμβάσεις. Η προσπάθειά μας είναι να εξελίσσονται ταυτόχρονα και χωρίς καθυστερήσεις οι αναγκαίες εργασίες σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.»

ειδησεις σημερα 

O OΛΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών

Κρήτη: "Θύελλα" από τελεσίγραφο της ΕΤΑΔ - Ζητά πίσω την έκταση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου

Κρήτη

Τρίτος κύκλος σεμιναρίων για προφύλαξη από τον κορωνοϊό στους εργαζομένους της Κρήτης

εστίαση κορωνοϊός

Ξεκινά την Τρίτη 18 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Μαΐου, ο τρίτος και τελευταίος κύκλος σεμιναρίων για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 στους εργαζομένους της Κρήτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τον τρίτο κύκλο Μέσω των φορέων, των εργατικών κέντρων, των δήμων της Περιφέρειας Κρήτης και μέσω των επιχειρήσεων τους, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στο επισυναπτόμενο.
 
Το πρόγραμμα φέτος επικαιροποιήθηκε με βάση τα νέα δεδομένα για τον SARS-CoV-2 και τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επιπλέον, διευρύνθηκε η συμμετοχή, παρέχοντας τη δυνατότητα σε ευρύτερες κατηγορίες φορέων, εργαζομένων και πολιτών της Κρήτης, να παρακολουθήσουν επιμέρους ενότητες του επιμορφωτικού προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη: Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για την ανεργία ζητούν τα Εργατικά Κέντρα

Ηράκλειο: Πώς έκαναν "φτερά" από τον λογαριασμό επιχειρηματία πάνω από 13.000 ευρώ

Ηράκλειο: "Πικρός" καφές για τον ιδιοκτήτη καφενείου