Κρήτη

Στ. Αρναουτάκης: "Ποιοτικός και ασφαλής προορισμός η Κρήτη"

4.jpeg

Θερμό καλωσόρισμα στη Κρήτη, στους πρώτους επισκέπτες της, σε τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους κορυφαίων Γερμανικών δορυφορικών τηλεοπτικών δικτύων, απεύθυνε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του διευθυντή πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας Condor Πώλ Σφάγιερ, τοπικών τουριστικών φορέων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Creta Maris στη χερσόνησο.

Με πολύ χαρά, είπε ο κ. Αρναουτάκης, «σας καλωσορίζουμε στην Κρήτη μας που είναι ποιοτικός και ασφαλής προορισμός, και που είμαστε η περιοχή με τα ελάχιστα κρούσματα covid-19 σε όλη την Ευρώπη και αυτό γιατί τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα και είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους γιατρούς, τα νοσοκομεία, τους φορείς».

19
19

Ο κ. Αρναουτάκης χαιρέτησε την παρουσία του κ. Θεοχάρη λέγοντας ότι είναι τιμή στην έναρξη της τουριστικής περιόδου στο νησί να είναι παρόν ο Υπουργός και ότι, όλοι μαζί Περιφέρεια, φορείς συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα την φετινή χρονιά. Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε ως καλούς Πρεσβευτές όλους τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε καλή παραμονή στο νησί, ευχαριστώντας για την διοργάνωση της εκδήλωσης την αεροπορική εταιρεία Condor, την τουριστική ξενοδοχειακή αλυσίδα του κ. Ανδρέα Μεταξά, και τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης.

13
13

Από την πλευρά του ο Υπουργός καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και που επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Παράλληλα ο κ. Θεοχάρης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την φιλοξενία. Θερμές ευχαριστίες επίσης εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών και ιδιαίτερα ο εκπρόσωπος της Condor Πώλ Σφάγιερ, για την συνεργασία, την παρουσία τους στην φιλόξενη Κρήτη, στον Περιφερειάρχη και στους διοργανωτές της εκδήλωσης.

8
8

Οι τουριστικοί πράκτορες και οι δημοσιογράφοι απόλαυσαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του συγκροτήματος του Γιάννη Λυδάκη αλλά και άλλων Κρητικών συγκροτημάτων.

Κρήτη

Ηράκλειο

Νέο τροχαίο στην εθνική οδό- Μεγάλες ουρές στο ύψος της Παναγιάς της Χαρακιανής (φώτο)

Τροχαίο

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν λίγο πριν τις 3 σήμερα το μεσημέρι στην εθνική Οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου, πολύ κοντά στο ύψος της Παναγιάς της Χαρακιανής, μετά από τροχαίο ατύχημα.

 

Ανατροπή οχήματος
Ανατροπή οχήματος

Όπως φαίνονται και από τις εικόνες που εξασφάλισε το ekriti.gr, επιβατηγό αυτοκίνητο ανετράπη της πορείας του. Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά, δύο οχήματα της πυροσβεστικής καθώς και δύο ασθενοφόρα.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά την Παναγιά τη Χαρακιανή, στο ρεύμα από Ηράκλεο προς Ρέθυμνο
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά την Παναγιά τη Χαρακιανή, στο ρεύμα από Ηράκλεο προς Ρέθυμνο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ασθενοφόρα παρέλαβαν δύο άτομα- έναν άντρα που φέρει χτύπημα στο κεφάλι και μια γυναίκα, ελαφρότερα τραυματισμένη και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. 

 

Επί τόπου τροχαία, πυροσβετικά οχήματα και ΕΚΑΒ
Επί τόπου τροχαία, πυροσβετικά οχήματα και ΕΚΑΒ

 

 

Δύο τραυματίες παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Δύο τραυματίες παρέλαβε το ΕΚΑΒ